Baterijske verižne žage

Izbirate lahko med stroji znamke Husqvarna, Ego in Gardena. Na voljo so vama žage za profesionalno in občasno rabo.

Baterijske verižne žage Husqvarna so primerne za vse uporabnike. Razlikujejo se po tipu in namembnosti. Visokozmogljive akumulatorske žage za profesionalne uporabnike, ki potrebujejo lahko in uravnoteženo žago, ki je tiha, ima nizko raven tresljajev in ne povzroča neposrednih emisij.

Učinkovit elektromotor, ki smo ga razvili sami in ga poganja akumulator, zagotavlja veliko hitrost verige in najboljšo zmogljivost žaganja. PROFESIONALNA UPORABA Naša paleta najzmogljivejših motornih žag za profesionalne gozdarje in negovalce gozda. Modeli XP® so zasnovani samo za povečanje vaše zmogljivosti. Veliko jih je opremljenih s Husqvarninimi inovacijami, kot so sistem Air injection™, tehnologija LowVib in sistem AutoTune™. Tako boste lahko svoj delovni dan kar najbolje izkoristili. POLPROFESIONALNA UPORABA Zmogljive, a enostavne za zagon in uporabo.

Z naprednimi rešitvami, s temi žagami lahko klestite, podirate, žagate drva in še veliko več. Idealne za posestnike in ostale redne uporabnike, ki iščejo zmogljivost in učinkovitost. OBČASNA UPORABA Te verižne žage nudijo odlično zmogljivost žaganja, so enostavneza zagon in opremljene z rešitvami za udobno in prilagodljivo uporabo. Idealne so za lažja dela, kot je žaganje nizkega drevja in priprava drv za kurjavo.

Cene

Znižani izdelki

Proizvajalec

Tip stroja

Uporaba

Prikaz vseh 24 rezultatov