CEORA RZ 43L

9.990,00  z DDV

Cena velja samo za spletni nakup

CEORA™ RZ 43L, posebej razvita kosilna plošča za športno travo in golf igrišča, ki zahtevajo višino košnje do 10 mm. Zasnova temelji na Husqvarninem edinstvenem sistemu rezanja s tremi popolnimi rezalnimi diski, vključno z zaščitno drsno ploščo.

Pridobite neobvezujočo ponudbo brez montaže

CEORA RZ 43L

*Z oddajo podatkov se strinjate, da se podatki obdelujejo v namen priprave ponudbe in pošiljanja e-novic s strani Pggh d.o.o., Trgovina Lopa.

Šifra: 970 61 44-01 Kategorija: Oznaki: ,

CEORA™ RZ 43L, posebej razvita kosilna plošča za športno travo in golf igrišča, ki zahtevajo višino košnje do 10 mm. Zasnova temelji na Husqvarninem edinstvenem sistemu rezanja s tremi popolnimi rezalnimi diski, vključno z zaščitno drsno ploščo. Skupno 15 visokohitrostnih jeklenih rezil ostrih kot britev poskrbi, da je trava na odlični ravni kakovosti. Zaščitno območje omogoča, da je tveganje za nesreče ob dotiku okončin z rezili zmanjšano na najmanjšo možno mero. Enostavno vzdrževanje in rokovanje omogoča ergonomski in edinstven servisni položaj, kar pomeni, da je mogoče rezalno ploščo hitro nagniti za lažji dostop do diskov z rezili ali za čiščenje s cevjo (razred IPX5).