combisystem Komplet vrtnega orodja

35,59  z DDV

Cena velja samo za spletni nakup

Za grabljenje listja in pokošene trave
GARDENA combisystem Komplet orodja je idealna rešitev za grabljenje listja, pokošene trave in drugih vrtnih odpadkov.

Pridobite neobvezujočo ponudbo

combisystem Komplet vrtnega orodja

*Z oddajo podatkov se strinjate, da se podatki obdelujejo v namen priprave ponudbe in pošiljanja e-novic s strani Pggh d.o.o., Trgovina Lopa.

Potrebujete servis stroja? Pišite nam na trgovina@lopa.si.

EAN: 4078500018043 Šifra: 3087-20 Kategoriji: ,

combisystem Komplet vrtnega orodja

Za grabljenje listja in pokošene trave
GARDENA combisystem Komplet orodja je idealna rešitev za grabljenje listja, pokošene trave in drugih vrtnih odpadkov. Trdni zobci iz visokokakovostne plastike, razporejeni v delovni širini 43 cm, omogočajo enostavno, praktično in varno grabljenje. Grablje so primerne za vse ročaje GARDENA combisystem, priporočljiva je dolžina ročaja 130 cm, odvisno od telesne višine. Garancijska na izdelek je 25 let.
GARDENA combisystem Rahljalnik zemlje ima tri trpežne roglje, optimalne za rahljanje in prezračevanje tal ob skrbni zaščiti korenin. Rahljalnik zemlje ima delovno širino 9 cm in je primeren tudi za kamnita tla in tesno posajene rastline. Izdelek je primeren za vse GARDENA combisystem ročaje, priporočljiva je dolžina ročaja 130 cm, odvisno od telesne višine. Garancijska na izdelek je 25 let.
GARDENA combisystem Strgalo je odličen za enostavno odstranjevanje trave, mahu in plevela iz razpok med tlakovci in na stenah. Orodje z dvostranskim brušenim in kaljenim rezilom iz nerjavnega jekla visoke kakovosti omogoča učinkovito delo. Posebno oblikovan ročaj dobro leži v roki, ščiti pred zdrsom in olajša delo. Praktičen ročaj lahko enostavno odstranite in zamenjate s katerim koli ročajem sistema comisystem - za prijetno delo brez pripogibanja. Za varno shranjevanje je Strgalo opremljeno z visokokakovostno zaščito rezila. Garancijska na izdelek je 25 let.

combisystem Komplet vrtnega orodja (3101, 3166, 8923) + leseno držalo 130 cm