combisystem Pahljačaste grablje 50 cm

25,39  z DDV

Cena velja samo za spletni nakup

Za grabljenje vrtnih odpadkov
GARDENA combisystem Pahljačaste grablje poskrbijo, da preprosto pograbite listje, pokošeno travo in druge vrtne odpadke.

Pridobite neobvezujočo ponudbo

combisystem Pahljačaste grablje 50 cm

*Z oddajo podatkov se strinjate, da se podatki obdelujejo v namen priprave ponudbe in pošiljanja e-novic s strani Pggh d.o.o., Trgovina Lopa.

Potrebujete servis stroja? Pišite nam na trgovina@lopa.si.

EAN: 4078500310208 Šifra: 3102-20 Kategoriji: ,

combisystem Pahljačaste grablje 50 cm

Za grabljenje vrtnih odpadkov
GARDENA combisystem Pahljačaste grablje poskrbijo, da preprosto pograbite listje, pokošeno travo in druge vrtne odpadke. GARDENA combisystem omogoča z zamenljivimi nastavki prilagodljivo uporabo. Grablje so združljive z vsemi držali GARDENA combisystem in se prprosto namesti ter pritrdi na držalo. GARDENA priporoča držalo dolžine 130 cm, izbira pa je odvisna od delovnih pogojev in telesne višine. Varna povezava med grabljami in držalom zagotavlja, da vedno delate udobno. Fleksibilni in pocinkani roglji iz vzmetnega jekla ter velika delovna širina 50 cm omogočajo hitro in učinkovito delo. Pahljačaste grablje so zaščitene pred korozijo. Z uporabo combisystem Obešalne letve Flex (art. št. 3505-20) lahko pahljačaste grablje shranite na način, ki prihrani prostor. GARDENA za combisystem Pahljačaste grablje daje 25 let garancije pri registraciji na gardena.com/registration v 3 mesecih od datuma nakupa. Naj vaša družina orodij raste. GARDENA combisystem. Izmenljiv. Vzdržljiv. Za vsako vrtno opravilo.