Comfort FLEX Cev 9 x 9 19 mm (3/4″) 50 m b.p.

2,65  z DDV

Cena velja samo za spletni nakup

Prodaja na metre
GARDENA Comfort FLEX cev s profilom Power Grip, zagotavlja odlično povezavo med cevjo in priključkom za cev, z novo tehnologijo videza zobatega kolesa.

Pridobite neobvezujočo ponudbo

Comfort FLEX Cev 9 x 9 19 mm (3/4″) 50 m b.p.

*Z oddajo podatkov se strinjate, da se podatki obdelujejo v namen priprave ponudbe in pošiljanja e-novic s strani Pggh d.o.o., Trgovina Lopa.

Potrebujete servis stroja? Pišite nam na trgovina@lopa.si.

EAN: 4078500001847 Šifra: 18055-22 Kategoriji: ,

Prodaja na metre
GARDENA Comfort FLEX cev s profilom Power Grip, zagotavlja odlično povezavo med cevjo in priključkom za cev, z novo tehnologijo videza zobatega kolesa. Power Grip profil omogoča zanesljivo povezavo, odporno na potezno silo. Pozitiven učinek izbočenega profila: cev se lažje navija in bolje drsi. Dve spiralni mrežasti tkanini, oviti v nasprotni smeri, omogočata tlačno stabilno cev, ki je prožna in enostavna za rokovanje. Cev se ne lomi ali suka, za enostavno in vsestransko uporabo na vrtu. Lahko se dopolni z originalnimi GARDENA sistemskimi priključnimi deli in napravami. UV odporna cev je brez škodljivih plastifikatorjev (ftalatov) in težkih kovin. Posebej robustna in obstojna zaradi debele stene. Razpočni tlak: 25 barov. Garancija: 20 let.