Comfort HighFLEX Cev 10 x 10 13 mm (1/2″) 50 m b.p.

2,25  z DDV

Cena velja samo za spletni nakup

Visoko kakovostna cev s profilom Power Grip za prodajo na metre.
GARDENA Comfort FLEX cev s profilom Power Grip, zagotavlja odlično povezavo med cevjo in priključkom za cev, z novo tehnologijo videza zobatega kolesa.

Pridobite neobvezujočo ponudbo

Comfort HighFLEX Cev 10 x 10 13 mm (1/2″) 50 m b.p.

*Z oddajo podatkov se strinjate, da se podatki obdelujejo v namen priprave ponudbe in pošiljanja e-novic s strani Pggh d.o.o., Trgovina Lopa.

Potrebujete servis stroja? Pišite nam na trgovina@lopa.si.

EAN: 4078500002097 Šifra: 18069-22 Kategoriji: ,

Visoko kakovostna cev s profilom Power Grip za prodajo na metre.
GARDENA Comfort FLEX cev s profilom Power Grip, zagotavlja odlično povezavo med cevjo in priključkom za cev, z novo tehnologijo videza zobatega kolesa. Power Grip profil omogoča zanesljivo povezavo, odporno na potezno silo. Pozitiven učinek izbočenega profila: cev se lažje navija in bolje drsi. Dve spiralni mrežasti tkanini, oviti v nasprotni smeri, omogočata tlačno stabilno cev, ki je prožna, enostavna za rokovanje in bolj vsestranska kot cev Comfort FLEX. Gostota spiral omogoča prožno cev, ki se ne lomi ali suka, za enostavno in vsestransko uporabo na vrtu. Lahko se dopolni z originalnimi GARDENA sistemskimi priključnimi deli in napravami. UV odporna cev je brez ftalatov (manj od 0.1 %), kadmija, svinca in barija (manj od 0.1%). Posebej robustna in obstojna zaradi debele stene. Razpočni tlak: 30 barov. Garancija: 25 let. Cev se prodaja tudi na metre.