combisystem Obešalna letev za orodje Flex

21,39  z DDV

Cena velja samo za spletni nakup

Prostorsko varčno shranjevanje nastavkov in ročajev combisystem
GARDENA combisystem Obešalna letev za orodje Flex zagotovi shranjevanje nastavkov in ročajev GARDENA combisystem in prihrani prostor.

Pridobite neobvezujočo ponudbo

combisystem Obešalna letev za orodje Flex

*Z oddajo podatkov se strinjate, da se podatki obdelujejo v namen priprave ponudbe in pošiljanja e-novic s strani Pggh d.o.o., Trgovina Lopa.

Potrebujete servis stroja? Pišite nam na trgovina@lopa.si.

EAN: 4066407001992 Šifra: 3505-20 Kategoriji: ,

combisystem Obešalna letev za orodje Flex

Prostorsko varčno shranjevanje nastavkov in ročajev combisystem
GARDENA combisystem Obešalna letev za orodje Flex zagotovi shranjevanje nastavkov in ročajev GARDENA combisystem in prihrani prostor. Obešalna letev za orodje Flex je opremljena s štirimi nosilci za orodje ter kavljem za shranjevanje majhnega orodja ali vrtnarskih škarij, ter univerzalnim kavljem. Nosilci za orodje se prosto priključijo, obračate pa jih lahko v korakih po 30° ter prilagodite položaj svojim potrebam. Nosilci so primerni za shranjevanje GARDENA combisystem in nastavkov Original GARDENA System. Univerzalni kavelj omogoča shranjevanje vrtnega orodja kot so lopate. Obešalna letev za orodje se lahko poravna navpično ali vodoravno, da optimalno izkoristite prostor na vaši steni. Kovinska obešala ponujajo prostor za do štiri ročaje combisystem. Za shranjevanje več orodij lahko stojalo podaljšate z nosilcem za orodje Flex (art. št. 3507-20). Ročaji, ki niso del combisystem se lahko shranijo z nosilcem za držala Flex (art. št. 3508-20) v vodoravni poravnavi. Pri registraciji na gardena.com/registration v 3 mesecih od datuma nakupa vam GARDENA ponuja 25-letno garancijo proizvajalca na combisystem orodje Flex stojalo. Naj vaša družina orodij raste. GARDENA combisystem. Zamenljiva. Vzdržljiva. Za vsako vrtno opravilo.