Električne kosilnice na nitko

Primerne za manjše površine

Električne kose so enostavne za uporabo in vzdrževanje. Ponujamo vam kose (silkarice) znamke Gardena.

Kosilnice na nitko so nepogrešljiv partner vsakega vrtnarja ali lastnika zelenice.

Lahke motorne kose za občasno rabo so idealne za lastnike hiš. Naše profesionalne motorne kose, ki združujejo visoko zmogljivost z izjemno ergonomijo in okretnostjo pa so primerne za zahtevnejše uporabnike. Kosilnice na nitko nam omogočajo, da pokosimo nepokošene dele trave, katere z drugimi kosilnicami ne moremo pokositi.

naši ponudbi lahko izberete kosilnice na nitko različnih znamk (Husqvarna, Honda, Stihl, Gardena). Ker imamo največjo zalogo Husqvarna kosilnic na nitko, vam lahko pri teh ponudimo najboljše plačilne pogoje. Vse kose Husqvarna so izdelane, da delo opravite učinkovito in so enostavne za prenašanje in uporabo.

Enostavno jih prilagodite vašim potrebam – nudimo veliko praktičnih funkcij in dodatkov, ki jih lahko izberete. Husqvarna motorne kose so opremljene z edinstvenim X- Torq® motorjem. To vam bo pomagalo zmanjšati emisije izpušnih plinov do 75 % in bo povečalo izkoristek goriva do 20%.

Vedno pripravljeni na delo s kosilnico na nitko

Večina kos Husqvarna ima samodejno povratno stop stikalo. To pomeni, da se stikalo za zaustavitev avtomatsko vrne v začetni položaj za lažji zagon, ko ste zaustavili motor. Na ta način bo vaš stroj vedno pripravljen za zagon, ko boste vi želeli.

Z motorno koso iz Husqvarne bo vaše delo uravnoteženo in udobno. Na primer – vodilni ročaj je nastavljiv in ergonomsko zasnovan za učinkovito rabo. Vaš motorna kosa je opremljena tudi z dolgo gredjo, da boste lahko dosegli, kamor boste želite. Glede na to, za kateri model se odločite, je Husqvarna motorna kosa lahko vsestranski partner, vedno pri roki.

Učinkovita kosilna glava zagotavlja dobre rezultate in jo lahko enostavno prilagodite tako, da spremenite tip rezila, odvisno od naloge – od finega obrezovanja do težkega dela na grobem terenu. S pomočjo magnetnega držala zatiča lahko zamenjate rezilo na varen, hiter in enostaven način.

Cene

Znižani izdelki

Proizvajalec

Tip stroja