Enoročajne kose

Baterijske, motorne ali električne

Enoročajne kose so primerne za vzdrževanje velikih strmin in ožjih prehodov.

Čiščenje podrasti in košnja trave sta lahko naporni in dolgotrajni opravili, ki zahtevata zdržljivost tako od stroja kot tudi uporabnika. Iz tega razloga naše motorne kose, kose na nitko in žage za čiščenje združujejo moč, zdržljivost in majhno težo. Zasnovane so za enostavno uporabo in za doseganje rezultatov, na katere ste lahko ponosni.

Da delo poteka na najbolj udoben način, Husqvarnini oprtniki optimalno porazdelijo obremenitev med rameni, prsnim košem in hrbtenico. Za največje udobje pri dolgotrajnem delu. Če potrebujete res dovršeno in vsestransko orodje, so naše kombinirane kose na nitko ali motorne kose popolna izbira. Tako boste morali zagnati samo en stroj, s hitro in enostavno zamenjavo priključkov pa boste lahko preko celega leta opravljali različne naloge.

Skupaj s priključki so motorji tako zmogljivi in učinkoviti kot običajne kose na nitko, višinski obrezovalniki, obrezovalniki žive meje, itd. Pri kombiniranem stroju tudi ne potrebujete toliko prostora za shranjevanje, poleg tega morate vzdrževati in servisirati samo en stroj. Pri celodnevnem delu s težko opremo pride kakovost in oblika vašega oprtnika še kako do izraza. Ustrezen oprtnik mora zadovoljevati različne zahteve, ki so odvisne od vaše konstitucije in vrste stroja, ki ga nosite.

Husqvarnina paleta obsega ergonomske oprtnike, ki so namenjeni različni uporabi. olja so optimizirana in izpopolnjena v skladu z razvojem naših motorjev. Iz tega razloga nam lahko vedno zaupate, saj nudimo širok asortiman olj, ki ustrezajo vašim zahtevam. Uporabljamo mešanico sintetičnih in visoko rafiniranih mineralnih olj, ki skupaj s posebnimi aditivi skrbijo za popolno mazanje, zaščito pred poškodbami in čistejši motor. Olja za dvotaktne motorje Husqvarna, ki izpolnjujejo naše stroge zahteve, so označena z VEF – Verified Engine Formula (preverjena formula za motorje).

Cene

Znižani izdelki

Proizvajalec

Tip stroja

Prikaz vseh 18 rezultatov