Gardena pripomočki

Podjetje Gardena in trgovina Lopa ponujata širok izbor izdelkov za zalivanje vrtov in izpolnjuje vse zahteve glede uporabnosti in kakovosti. Gardena je vaš zanesljiv partner in strokovnjak za mobilno, avtomatsko, varčno ali pametno vzdrževanje vrtov in zalivanje.

Gardena ponuja raznolike izdelke. Sisteme za zalivanje vrtov, zelenic in tudi manjših balkonskih rastlin. V asortimaju najdete lahko tudi robotske kosilnice z najnovejšo tehnologijo – smart sistemom. Vse stroje lahko nadzirate in upravljate preko aplikacije, ki si jo namestite na pametne naprave.

Velika izbira vrtnega orodja za osnovno oskrbo in tudi unikatni sistem orodja combisystem. En ročaj za več deset različnih priključkov.

Kosilnice Gardena vam bodo omogočile vzdrževanje manjših zelenic. Ponujamo vam električne in baterijske kosilnice, kose, pihalnike in pobiralce listja. Vse za vzdrževanje zelenice lahko dobite v trgovini Lopa.

Če potrebujete visokotlačne čistilce vam lahko ponudimo Gardena baterijske čistilce. Od najmanjših do velikih prenosnih edinstvenih čistilcev. Primerni so za lokacije, kjer nimate dostopa do elektrike.

Gardena se je pridružila družini »Power for all alliance«. Akomulatorji se lahko uporabljajo na več kot 70 različnih napravah, tudi drugih znamk. Črpalke za zalivanje, pretočne črpalke, hišne črpalke in hišni vodni avtomati so paradni konj znamke Gardena. Od enostavnih, do črpalk za velike količine vode vam lahko ponudimo v trgovini Lopa.

V trgovini Lopa servisiramo vse stroje Gardena. Rešujemo garancijska popravila in naročamo rezervne dele. Servis uredimo v najkrajšem možnem času.

V asortimaju Gardena lahko poiščete tudi različne sekire, žage in škarje. Primerne so za vsakodnevno uporabo in tudi za bolj zahtevne uporabnike. Nega drevja in okolice je zelo pomembna. Z vzdrževanjem zagotavljamo lepo rast rastlin in preprečujemo, da bi se razvil plevel.

Vrtna dekoracija Gardena je vam polepša vrt in privabi ptice in žuželke, ki skrbijo za zdravje vaših rastlin. Od ptičjih krmilnic do satovja za različne žuželke.

Gardena je zaupanja vreden partner, ki vam nudi 25 let garancije na izdelke.

Cene

Znižani izdelki

Proizvajalec

Tip stroja

Zmogljivost

Prikazovanje 1–80 od 605 rezultatov