Gardena

A ste vedeli, da Gardena trgovina ponuja veliko različnih pripomočkov in orodij za obdelavo zemlje, vrta in okolice? Pri Gardeni najdete veliko pripomočkov za zalivanje trave, zelenjave, grmovnic in ostalih rastlin.

gardena logo1
Slika1
farm 01
farm 02
farmer icon 1

Gardena zadovoljne stranke

Kot pooblaščen prodajalec in serviser programa Gardena vam lahko zaupamo, da so uporabniki Gardene resnično zadovoljni z uporabnostjo in kvaliteto produktov. Večletna garancija in raznovrstnost izdelkov Gardena je prepričala nešteto kupcev po celotnem svetu.

Gardena produkti

Zalivanje vrta

Gardena nudi raznoliko zalivanje. Lahko je samodejno zalivanje, zalivanje s sistemom Original Gardena system, zalivanje s črpalkami klasično z brizgalkami.

Nega grmovnic in drevja

Da ohranimo žive meje, grmičevje in drevesa zdrave in močne jih moramo redno prirezovati, obrezovati, rezati in žagati. GARDENA ponuja vse, kar potrebujete za ureditev okolice in nego vrta.

Nega trate

Lepa trata je želja vsakega lastnika zelenice v Sloveniji. Ustrezna nega trate, je nujna za čudovito in zdravo zelenico. Gardena robotske kosilnice, klasične baterijske ali motorne kosilnice vam olajšajo delo.

Zemlja in tla

Prepričani smo, da si obdelovanja zemlje ne morete zamisliti brez Gardena combisystem pripomočkov. Enostavna in večstranska uporaba vam olajšata delo na vrtu.