Honda snežna freza HSL 2511E

26.239,00  z DDV

Cena velja samo za spletni nakup

Honda HSL 2511 E predstavlja vrhunsko orodje za obdelavo snega, oblikovano za profesionalno uporabo. Njena zmogljivost, zasnova in inovativne lastnosti jo postavljajo na sam vrh industrije snežnih frez.

Pridobite neobvezujočo ponudbo

Honda snežna freza HSL 2511E

*Z oddajo podatkov se strinjate, da se podatki obdelujejo v namen priprave ponudbe in pošiljanja e-novic s strani Pggh d.o.o., Trgovina Lopa.

Potrebujete servis stroja? Pišite nam na trgovina@lopa.si.

Šifra: HSL2511E Kategorija:

Honda snežna freza HSL 2511E

Honda HSL 2511 E – Snežna Freza za Profesionalno Uporabo

Honda HSL 2511 E predstavlja vrhunsko orodje za obdelavo snega, oblikovano za profesionalno uporabo. Njena zmogljivost, zasnova in inovativne lastnosti jo postavljajo na sam vrh industrije snežnih frez.

Hibridni Pogon za Zmogljivost: Snežna freza je opremljena s hibridnim pogonom na gosenice, ki zagotavlja tekoče delovanje tudi v najzahtevnejših pogojih. Električna nastavitev nagiba in višine rolbe med vzvratno vožnjo omogoča enostavno prilagajanje terena.

Napredna Tehnologija: Honda HSL 2511 E je prva snežna freza na svetu, ki je opremljena s tehnologijo elektronsko nadzorovanega vbrizga goriva. To omogoča zanesljiv zagon, enakomeren tek motorja in varčno porabo goriva.

HONDA SMART AUGER Sistem: Sistem HONDA SMART AUGER poenostavi uporabnikovo delo in omogoča učinkovito čiščenje snega. Zagotavlja odličen oprijem in preprečuje zatikanje.

Močan Motor za Hitro Delo: Za pogon snežne freze skrbi zmogljiv Hondin GX690H V-twin motor, ki ga odlikuje elektronski nadzor vrtljajev in vbrizga. To pomeni lahek zagon, nizko porabo goriva in enakomeren tek motorja.

Napreden Hidrostatični Menjalnik: Freza je opremljena s hidrostatičnim menjalnikom, ki omogoča natančno in gladko upravljanje ter prenos moči na gumijaste gosenice.

Visoka Kapaciteta in Doseg: Honda HSL 2511 E ima izjemno kapaciteto čiščenja snega, saj obdela kar 140 ton snega na uro. Izmest snega lahko doseže razdaljo do 26 metrov, kar jo postavlja na vrh svojega razreda.

Prilagajanje na Delovne Pogoje: Uporabniku omogoča izbiro med načinoma dela, standardnim ali načinom na daljavo, kar vpliva na navor ali hitrost delovanja. S pritiskom na gumb lahko optimalno prilagodi frezo različnim delovnim razmeram.

Pametno Učenje: Snežna freza vključuje funkcijo »učenja« uporabnika, ki prek zaslona uporabnika obvešča o optimalni hitrosti dela v različnih pogojih.

Honda razvija svoje snežne freze s filozofijo, da lahko lažje in učinkovitejše delo ne le zmanjša stres uporabnika, temveč tudi prispeva k varčevanju z energijo. Z HSL 2511 E je čiščenje snega učinkovitejše in manj naporno kot kdaj koli prej.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Zmogljivost

140t/h