Honda snežna freza HSS 760ET

4.713,99  z DDV

Cena velja samo za spletni nakup

Honda HSS760ET je opremljena z zmogljivim motorjem GX200, ki zagotavlja močan pogon snežne freze. S 4,1 kW moči, ta freza z lahkoto premaguje tudi najzahtevnejše snežne razmere.

Pridobite neobvezujočo ponudbo

Honda snežna freza HSS 760ET

*Z oddajo podatkov se strinjate, da se podatki obdelujejo v namen priprave ponudbe in pošiljanja e-novic s strani Pggh d.o.o., Trgovina Lopa.

Potrebujete servis stroja? Pišite nam na trgovina@lopa.si.

Šifra: HSS760AET Kategorija:

Honda snežna freza HSS 760ET

Honda HSS760ET – Zmogljiva Snežna Freza za Učinkovito Čiščenje

Zmogljiv Motor za Hitro Delo: Honda HSS760ET je opremljena z zmogljivim motorjem GX200, ki zagotavlja močan pogon snežne freze. S 4,1 kW moči, ta freza z lahkoto premaguje tudi najzahtevnejše snežne razmere.

Izjemna Kapaciteta Čiščenja: S kapaciteto čiščenja 42 ton na uro, Honda HSS760ET opravi z velikimi količinami snega brez težav. To pomeni hitro in učinkovito odstranjevanje snega s poti.

Široka Širina Čiščenja: S širino čiščenja 60 cm lahko freza v enem prehodu očisti široko območje, kar pomeni manj ponovnih prehodov in hitrejše končano delo.

Visoka Hitrost za Učinkovitost: Honda HSS760ET omogoča hitrosti od 0 do 3,96 km/h, kar omogoča natančno prilagajanje hitrosti delovanja glede na razmere na terenu.

Dolžina Izmeta 14 m: Ta snežna freza ima izjemno dolžino izmeta snega, saj lahko izmet doseže razdaljo do 14 metrov. To pomeni, da lahko sneg brez težav preusmerite stran od površine, ki jo čistite.

Robustna Konstrukcija: Honda HSS760ET je zasnovana za trajnost in zanesljivost. Njena robustna konstrukcija zagotavlja, da bo kos tudi zahtevnim delovnim pogojem.

Enostaven Začetek: Z ročnim zaganjačem je zagon motorja enostaven in zanesljiv, tudi v hladnih zimskih razmerah.

Višina Čiščenja 55 cm: Z višino čiščenja 55 cm lahko freza obvladuje visoke snežne nanose brez težav.

Kompaktne Dimenzije: S kompaktnimi dimenzijami 148,5 x 63 x 110,5 cm je freza enostavna za shranjevanje in prevoz.

Z blagovno znamko Honda dobite kakovost, na katero se lahko zanesete. Honda HSS760ET je zasnovana tako, da vam zagotavlja vrhunsko zmogljivost in zanesljivost pri odstranjevanju snega.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Zmogljivost

42t/h