AUTOMOWER 550 EPOS

6.399,00  z DDV

Cena velja samo za spletni nakup

Delovno območje 5000 m² ±20 %
Tipičen čas polnjenja 60 min

Ni na zalogi

Pridobite neobvezujočo ponudbo brez montaže

AUTOMOWER 550 EPOS

*Z oddajo podatkov se strinjate, da se podatki obdelujejo v namen priprave ponudbe in pošiljanja e-novic s strani Pggh d.o.o., Trgovina Lopa.

Robotska kosilnica za profesionalno rabo. Opremljena s krmilno tehnologijo EPOS in številnimi drugimi uporabnimi funkcijami, kot sta funkcija AppDrive in prilagodljivo upravljanje delovnega prostora. Navidezna razmejitev površin omogoča določanje različnih delovnih površin, fleksibilno aktiviranje in deaktiviranje različnih območij in prilagodljivo obdelavo različnih delovnih površin glede na višino košnje in čas obdelave. Ozki prehodi in nakloni do 45% (24 °) za napravo ne povzročajo težav in tudi dež ne vpliva na funkcionalnost kosilnice. Za upravljanje tehnologije je potrebna referenčna postaja.

Husqvarna EPOS tehnologija

Navidezne meje s satelitsko tehnologijo z natančnostjo do 2-3 cm. Brez omejitvenih kablov, kar pomeni nova stopnje robustnosti in prilagodljivosti z neprimerljivimi možnostmi pri programiranju. Omogoča določitev več delovnih področij z različnimi časovniki in nastavitvam, kot npr. lahko ustvarite območja za začasno bivanje in vnaprej določene prometne poti za prožnejšo postavitev polnilne postaje.

Dodatne informacije

Teža15 kg
Tip stroja

Baterijski

Proizvajalec

Zmogljivost

< 5000 m2