Zimsko spanje v trgovini Lopa.

Ob nakupu robotske kosilnice Husqvarna Automower® ste zagotovo vedeli in tudi želeli, da bo kosilnica Husqvarna Automower® kosila namesto vas. Res je.Kosilnica je kosila vsak dan in skrbela za vaše dobro počutje. Zato ji tudi vi čez zimsko obdobje privoščite "zimske počitnice" pri največjem Husqvarna prodajalcu v Sloveniji, v trgovini Lopa. Med počitnicami jo bomo shranili in poskrbeli za daljšo življenjsko dobo vaše kosilnice.

Daljša življenjska doba

Robotska kosilnica je visoko tehnološko razvita naprava, ki deluje v vlažnem in pogosto tudi v umazanem okolju. Če jo redno servisirate in čistite, preprečite, da bi tla in voda prišli do občutljivih delov kosilnice. S tem se podaljša življenjska doba vaše kosilnice Husqvarna Automower®, temveč tudi preprečite nenačrtovane stroške.

Kako poteka zimsko spanje

Naši serviserji bodo vašo robotsko kosilnico v celoti pregledali (vključno s polnilno postajo in napajalnikom), temeljito očistili, preverili delovanje, pregledali senzorje, elektroniko, rezila, posodobili programsko opremo in še veliko več. Znebili se bodo ostankov trave in umazanije v notranjosti kosilnice, ki bi sicer lahko povzročila težave in zadržala vlago znotraj vaše robotske kosilnice. Eden od najpomembnejših vidikov storitve je tudi zagotoviti, da so vsa tesnila cela, tako da v naslednjem letu v kosilnico ne more vstopiti vlaga. Kosilnica vas bo spomladi čakala napolnjena in priparvljena na košnjo. Celotna usluga zimskega spanja znaša za spanje 2018/2019 80€ (z ddv).

V času zimskega spanja vašo kosilnico popravimo in zamenjamo poškodovane mehanske dele, seveda z vašo odobritvijo.

Rezervirajte si termin brezplačnega prevzema in dostave

V trgovini Lopa vam omogočamo brezplačen prevzem in dostavo vaše robotske kosilnice. Termin si lahko rezervirate na 051 660 880, 051 640 660 ali na automower@lopa.si.

Robota lahko dostavite tudi sami na naš naslov vsak delovni dan med 8:00 in 18:00 uro, ter v soboto med 8:00 in 13:00 uro.

V trgovini Lopa je vaša robotska kosilnica Husqvarna Automower® hranjena v suhem in ogrevanem prostoru, kar je optimalno za preprečevanje nastanka rje. To zagotavlja najdaljšo življenjsko dobo vaših robotskih kosilnic.

Splošni nasveti

Če želite samostojno shraniti svojo robotsko kosilnico je pomembno, da kosilnico hranite v suhem okolju nad zmrzliščno točko. Umazane robotske kosilnice, ki so shranjene v hladnem in vlažnem okolju, bodo imele bistveno krajšo življenjsko dobo. Zelo priporočljivo je, da polnilno postajo hranite tudi v zaprtih prostorih pozimi.


Kategorije

Akcije