Komplet za priključitev cevi 13 mm (1/2″) – 15 mm (5/8″)

11,99  z DDV

Cena velja samo za spletni nakup

Za hitro priključitev na začetku in koncu cevi
Komplet vsebuje Nastavek za začetek cevi in ​​Stop nastavek, ki se poveže s koncem cevi.

Pridobite neobvezujočo ponudbo

Komplet za priključitev cevi 13 mm (1/2″) – 15 mm (5/8″)

*Z oddajo podatkov se strinjate, da se podatki obdelujejo v namen priprave ponudbe in pošiljanja e-novic s strani Pggh d.o.o., Trgovina Lopa.

Potrebujete servis stroja? Pišite nam na trgovina@lopa.si.

EAN: 4078500058193 Šifra: 1827920 Kategoriji: ,

Za hitro priključitev na začetku in koncu cevi
Komplet vsebuje Nastavek za začetek cevi in ​​Stop nastavek, ki se poveže s koncem cevi. Barve pripomorejo k enostavnemu označevanju: svetla barva – začetek cevi – nastavek za pipo in temna barva, za konec cevi.
GARDENA cevni nastavek omogoča hitro in enostavno povezavo na začetku cevi. Elastični obroč na koncu priključka cevi, služi kot zaščita pred poškodbami. Nastavek se pritrdi na vrtno cev preprosto z matico Power Grip. Posebno oblikovana matica zagotavlja visok tlak v cevi. Mehke vdolbine iz umetne mase zagotavljajo čvrst oprijem tudi z mokrimi rokami. Povezava se sprosti preprosto, le s potegom.
GARDENA stop nastavek za cev je praktičen cevni nastavek z inovativnimi funkcijami, ki pomaga pri zalivanju vrta. Nastavek za cev se priključi na izhodno stran cevi in olajša zamenjavo naprav za zalivanje. Funkcija samodejno zaustavitev vode prekine ali znova vzpostavi pretok vode, takoj ko na cev priključite priključno napravo za zalivanje, na primer brizgalko. Prihrani pot do pipe ob menjavi priključnih naprav, saj ni treba zapreti vode.
Oba izdelka sta odporna proti zmrzali. Izdelka visoke kakovosti sta narejena v Nemčiji in podprta s 5-letno garancijo GARDENA. Original GARDENA System.