Kose

Motorna kosa je največji sovražnik visoke trave na vaši zelenici. Z njo boste zagotovo pokosili olesenelo in gosto travo. Tudi visoki plevel in manjše veje ne bodo kos moči, ki jo ima motorna kosa. Husqvarna profesionalna motorna kosa, ki združuje visoko zmogljivost z izjemno ergonomijo in okretnostjo je primerna za zahtevnejše uporabnike.

Motorna kosa Husqvarna se popolnoma prilagodi vašim potrebam

Motorna kosa Husqvarna je izdelana, da delo opravite učinkovito in je enostavna za prenašanje in uporabo. Enostavno jo prilagodite vašim potrebam – nudi veliko praktičnih funkcij in dodatkov, ki jih lahko izberete. Husqvarna motorna kosa je opremljena z edinstvenim X- Torq® motorjem. To vam bo pomagalo zmanjšati emisije izpušnih plinov do 75 % in bo povečalo izkoristek goriva do 20%. Večina kos Husqvarna ima samodejno povratno stop stikalo. To pomeni, da se stikalo za zaustavitev avtomatsko vrne v začetni položaj za lažji zagon, ko ste zaustavili motor. Na ta način bo vaš stroj vedno pripravljen za zagon, ko boste vi želeli.

Z motorno koso Husqvarna iz naše trgovine bo vaše delo uravnoteženo in udobno. Na primer – vodilni ročaj je nastavljiv in ergonomsko zasnovan za učinkovito rabo. Vaša motorna kosa je opremljena tudi z dolgo gredjo, da boste lahko dosegli, kamor boste želite.

Glede na to, za kateri model se odločite, je Husqvarna motorna kosa lahko vsestranski partner, vedno pri roki. Učinkovita kosilna glava zagotavlja dobre rezultate in jo lahko enostavno prilagodite tako, da spremenite tip rezila, odvisno od naloge – od finega obrezovanja do težkega dela na grobem terenu. S pomočjo magnetnega držala zatiča lahko zamenjate rezilo na varen, hiter in enostaven način.

Cene

Znižani izdelki

Proizvajalec

Tip stroja

Prikazovanje 1–80 od 119 rezultatov