Aspire LC34-P4A

299,00 399,00  z DDV

Cena velja samo za spletni nakup

To 18V baterijsko vrtno kosilnico je enostavno uporabljati, shranjevati in prenašati. Zasnovana je za shranjevanje v majhnih prostorih, saj se zloži do priročne velikosti, s priloženim kavljem in snemljivo košaro za zbiranje pa jo lahko shranite navpično na tla ali steno.

Pridobite neobvezujočo ponudbo

Aspire LC34-P4A

*Z oddajo podatkov se strinjate, da se podatki obdelujejo v namen priprave ponudbe in pošiljanja e-novic s strani Pggh d.o.o., Trgovina Lopa.

Potrebujete servis stroja? Pišite nam na trgovina@lopa.si.

Aspire LC34-P4A

To 18V baterijsko vrtno kosilnico je enostavno uporabljati, shranjevati in prenašati. Zasnovana je za shranjevanje v majhnih prostorih, saj se zloži do priročne velikosti, s priloženim kavljem in snemljivo košaro za zbiranje pa jo lahko shranite navpično na tla ali steno. Enostaven zagon in premagovanje ozkih prehodov vaše trate, z nastavljivim ročajem za udoben delovni položaj. Ker je lahka in zložljiva, z ročajem za prenašanje pa jo je enostavno prenašati. Je del baterijskega sistema POWER FOR ALL.

Akumulatorsko orodje Husqvarna Aspire™ je bilo razvito z mislijo na omejen prostor. Zato je vsak izdelek opremljen s prilagojenim kavljem za shranjevanje, ki ga lahko namestite neposredno na steno ali pa ga uporabite s sistemom Husqvarna Aspire™ Storage Rail. To shrambo za orodje je mogoče razširiti z vsemi vrtnarskimi orodji skupaj z vodilnim sistemom Aspire™.

Ta izdelek je del združenja POWER FOR ALL ALLIANCE in je združljiv s številnimi drugimi baterijami in polnilniki sodelujočih blagovnih znamk. To pomeni, da morate kupiti le eno baterijo za vse izdelke za dom in vrt.

Dodatne informacije

Teža20 kg
Proizvajalec

Tip stroja

Baterijski

Različice

brez akumul. in polnilnika, z akumul. in polnilnikom