Kosilnice

Kosilnice za vse namene

V trgovini Lopa vam ponujamo največjo izbiro in najboljšo ceno za vrtne kosilnice. Izbirate lahko med kosilnicami znamk Husqvarna, Gardena, Honda, Toro in Ego.

Kosilnice so nepogrešljiv del vsakega skrbnega lastnika zelenice. V trgovini Lopa vam ponujamo največjo izbiro in najboljšo ceno za vrtne kosilnice. Za manjše zelenice so primernejše motorne kosilnice z manjšo porabo in zmogljivostjo. Večja, kot je zelenica, večja vrtna kosilnica je potrebna za košnjo.

Samohodna kosilnica za zahtevne terene

Za zelo zahtevne terene je dobrodošla tudi samohodna kosilnica s pogonom na vsa 4 kolesa. Vse naše motorne kosilnice so učinkovite in zagotavljajo odlično ergonomijo. Torej, ne glede na to ali boste izbrali model z eno ali variabilno hitrostjo pogona lahko pričakujete zanesljivo delovanje prav za vaše potrebe. Vaša kosilnica vas bo obvarovala pred napetostjo v mišicah in poškodbami. Še več – imeli boste čudovito izkušnjo v naravi.

Vrtna kosilnica zagotavlja odlično okretnost in ergonomijo

Z našo vrtno kosilnico boste dobili dovršenega in zaupanja vrednega partnerja. Kompaktna zasnova vam prav tako zagotavlja odlično okretnost, dušenje tresljajev na ročajih pa poskrbi za dodatno ergonomijo. Robusten okvir in dodelane podrobnosti pa pomenijo večjo vzdržljivost in enostavno vzdrževanje.

Vse naše kosilnice imajo kosišča iz enega dela, naravnost iz stiskalnice. To pomeni, da ni varjenih delov – to je prednost, ki vam zagotavlja torzijsko togost in stabilno delovanje. Enodelno kosišče do določene mere oprošča tudi napake pri uporabi in večjo trpežnost. Eden izmed korakov v smeri popolne trate je tudi popolna dolžina. Vaša vrtna kosilnica, ki jo lahko kupite v Trgovini Lopa (Husqvarna, Honda ali Toro) bo hitro in enostavno pripravljena. Z eno samo ročico nastavljate višino košnje za celo kosilnico.

kosilnice Lopa

Zahvaljujoč AFTech, edinstvene zasnovani funkciji pri kateri kosišče, rezilo in kanal zagotavljajo optimalen pretok zraka, boste dobili izvrstne rezultate v vseh načinih košnje. Pri košnji s pobiranjem napolni košaro popolnoma, da jo je potrebno čim manjkrat prazniti. Vrtne kosilnice, ki vam jih ponujamo v trgovini Lopa imajo širino košnje od 40 cm do 56 cm.

Motorne kosilnice z naprednimi motorji

Vse motorne kosilnice so opremljene z OHV motorji. Zelo je pomembno, da se kosilnica redno servisira v trgovini Lopa, kar pripomore k dolgi življenjski dobi kosilnice. Z rednim servisiranjem zmanjšamo nepotrebne stroške, ki bi nastali zaradi zamašenih filtrov in poškodovanih membran.

Cene

Znižani izdelki

Proizvajalec

Tip stroja

Zmogljivost

Uporaba

Prikazovanje 1–80 od 190 rezultatov