NatureUp! Osnovni set z namakanjem

116,99  z DDV

Cena velja samo za spletni nakup

NatureUp! Set za vertikalno zasaditev z zalivanjem Set s priključki: 5 posod za vertikalno postavitev, 5 pokrovov, 1 podstavek in 20 povezovalnih sponk, NatureUp! Set za vertikalno zalivanje, za vodovodno pipo.

Potrebujete servis stroja? Pišite nam na trgovina@lopa.si.

GARDENA NatureUp! Set za vertikalno zasaditev z zalivanjem je prilagodljiv sistem za preoblikovanje golih sten v privlačne stene z uporabo cvetja, zelišč in zelenjave, na hiter in enostaven način, ne da bi pri tem morali vložiti veliko napora. Povezovalni sistem s posodami narejenimi iz vremensko odporne umetne mase, je modularen, razširljiv in ga je mogoče povezati brez uporabe orodja. Posode lahko stojijo na tleh ali varno visijo na stenah. Drenažni sistem v vsaki posodi preprečuje zastajanje vode. Presežna voda se zbira na talnem podstavku. Rezultat so vedno čista stena in čista tla. Komplet sestavlja 5 posod za vertikalno zasaditev, 5 pokrovov, 1 talni podstavek in 20 priključnih sponk ter NatureUp! Set za zalivanje vertikalne zasaditeve za vodovodno pipo.

Specifications

Set s priključki5 posod za vertikalno postavitev, 5 pokrovov, 1 podstavek in 20 povezovalnih sponk, NatureUp! Set za vertikalno zalivanje, za vodovodno pipo.
Proizvod velikost, d x š x v Length65 cm
Proizvod velikost, d x š x v Width15 cm
Proizvod velikost, d x š x v Height90 cm

Dodatne informacije

Teža6,38 kg
Dimenzije66,5 × 25,5 × 37,4 cm
Proizvajalec