Plavajoči sesalni filter 1″

40,99  z DDV

Cena velja samo za spletni nakup

Čista voda neposredno s površja
GARDENA Plavajoči sesalni filter z izjemnim filtrskim sistemom je idealen partner, ki prepreči vdor umazanije v črpalko.

EAN: 4078500047944 Šifra: 1417-20 Kategorije: , ,

Potrebujete servis stroja? Pišite nam na trgovina@lopa.si.

Plavajoči sesalni filter 1"

Čista voda neposredno s površja
GARDENA Plavajoči sesalni filter z izjemnim filtrskim sistemom je idealen partner, ki prepreči vdor umazanije v črpalko. GARDENA plavajoči sesalni komplet, za razliko od drugih podobnih filtracijskih izdelkov na trgu, plava na površini vode. Vodo ne črpa z dna kjer so usedline, temveč neposredno pod vodno gladino, kjer ni plavajočih ali lebdečih delcev. Inovativen pristop zagotavlja, da v črpalko prihaja le čista voda in preprečuje zamašitev z umazanimi delci.
Klasično sesalno cev lahko nadomestite s tem kompletom. Integriran nepovratni ventil poskrbi, da je komplet mogoče hitro in enostavno uporabiti s skoraj vsemi samosesalnimi črpalkami. Komplet je primeren za hišne in vrtne črpalke ter hišne vodne sisteme. Voda je vedno na voljo takoj, brez ponovnega polnjenja sistema. Komplet bo zagotovil optimalno delovanje tudi pri uporabi z GARDENA potopno tlačno črpalko in dodatnim sesalnim priključkom. Robustna medeninasta povezava vsebuje ustrezno objemko za cev, zato se komplet enostavno priključi na vse 25 mm (1 ") sesalne cevi. Inovativni GARDENA plavajoči sesalni komplet svoje delo opravi zanesljivo in olajša vaš vsakdan. Prepričajte se o večji varnosti in se sprostite.