Select Page

Nasveti trgovine Lopa

Z nasveti pomagamo strankam, kako najbolje izkoristiti svoj čas in s tem imeti bolje negovan in urejen vrt, zelenico in okolico.

*Pred nakupom robotske kosilnice in namakalnega sistema nudimo brezplačen ogled!

Zakaj izbrati trgovino LOPA?

Strankam nudimo podporo pri načrtovanju in izvajanju projektov na vrtu, zelenici ali drugje na terenu. Velika zaloga in strokovno svetovanje.

Husqvarna servis trgovina LOPA

V trgovini Lopa najdete največjo zalogo Husqvarna strojev v Sloveniji na enem mestu. Smo pooblaščen serviser za Husqvarna strojev in znamk, ki spadajo v skupino Husqvarna.

 

Husqvarna servis trgovina LOPA

Ob nakupu dveh artiklov prikazanih v skupini Jesen z GARDENO na www.lopa.si, prejme kupec ob nakupu darilo. Ročaj leseni Gardena 130cm. Akcija velja do razprodaje zalog in velja le preko spletne trgovine Lopa.si ali fizično v trgovini Lopa na Kosarjevi ulici 4, 2000 Maribor. Zaloge se osvežujejo 1x dnevno, zato lahko prihaja do nepravilnih informacij o zalogi. Predagamo, da nas kontaktirate na gardena@lopa.si.

 

Vrtni traktorji

V trgovini Lopa na Kosarjeva ulica 4 Maribor lahko izbirate med različnimi proizvajalci vrtnih traktorjev Husqvarna, Honda in Toro. Pred nakupom strankam nudimo strokovno svetovanje in s tem izberemo najbolj primeren stroj glede na potrebe.

 

Kapljično zalivanje Micro-Drip

Vsaka kapljica je namenjena točno določeni rastlini. Zelo učinkovita raba vode. Direktno namakanje pri korenini. S tem prihranite do 70 % v primerjavi s klasičnim načinom zalivanja

Zalivalni in namakalni sistemi

Pametna in preudarna uporaba vode v bivalnih prostorih in zunaj njih je zelo pomembna. Na vrtu ali zelenici lahko za zalivanje vrtnin, trave in ostalih rastlin uporabljate pametne sisteme, ki jih vam ponuja Trgovina Lopa.

Robotska kosilnica

Kako poskrbeti, da bo moja robotska kosilnica v popolni kondiciji? Kot lastnik ali pa kot bodoči lastnik robotske kosilnice potrebujete vse potrebne informacije, kako je potrebno vzdrževati robotsko kosilnico Husqvarna automower®.

Vzdrževanje in nadomestni deli

V trgovini Lopa smo pooblaščeni serviser za stroje Husqvarna, Gardena, Poulan, Jonsered, McCulloch, Partner, Flymo, Gardol, Honda, Toro in Billy Goat. Na zalogi imamo večino rezervnih delov za motorje in ogrodja strojev.

Urejanje okolice v času COVID19

Smo v času, ko je gibanje omejeno zaradi COVID19 in smo omejeni na svoj dom in svoj vrt. Ker si pa zagotovo vsi želimo, da imamo urejen vrt, da je trava pokošena in da je terasa čista, večino svojega časa doma namenimo urejanju okolice.

Zaradi tega se na nas vsakodnevno obračajo stranke z vprašanji o urejanju in čiščenju okolice. A tudi vas zanima, kako se lotiti dela?

 

 

 

Gardena smart sistem

GARDENA Smart sistem omogoča popolno nego vašega vrta. Združuje rešitve za zalivanja, nego zelenice in rastlin ter veliko več v enem sistemu. Doživite več udobja in svobode, pa tudi največji nadzor nad nego vašega vrta.

 

Vzdrževanje in nadomestni deli

Mešanica, ki jo pripravimo s standardnimi pripravki LS+ ali XP motorno olje + bencin moramo po nekaj mesecih neuporabe zavreči. Prav tako, kadar prenehamo uporabljati stroj, je potrebno vso gorivo iztočiti iz rezervoarja in motor zagnati, dokler se ne porabi vso gorivo (mešanica).

Zimsko spanje

Poskrbite za vašo robotsko kosilnico s stilom

Želite, da naši strokovnjaki prevzamejo in poskrbijo za vašo robotsko kosilnico?

Trgovina Lopa predlaga

AUTOMOWER® 315x

Husqvarna Automower® 315X – premium model serije x-line. Kosi kompleksne površine velikosti do 1600m2, obvladuje ozke prehode in naklone vse do 40% ter zahtevne terene.

535FBx GOZDARSKI OBREZOVALNIK

Husqvarna 535FBx je prvi stroj za višje obrezovanje in redčenje gozdnih sestojev na trgu. Zahvaljujoč svoji obliki je teža optimalno porazdeljena saj je motor nameščen na oprtniku. Za kar največje udobje pa rezalna oprema visi na prilagodljivi vzmetni vrvici. Na tak način se zagotavlja enostavno in natančno delo.

R 214TC Rider HUSQVARNA

Zmogljiv Rider z dvovaljnim motorjem in 94 cm Combi kosilno enoto, ki zagotavlja prvovrstne rezultate košnje z BioClip® ali izmetom nazaj. Posebej primeren za lastnike hiš in zemljišč, ki zahtevajo izjemno učinkovitost, okretnost in udobje pri vožnji.

ŽELITE BREZSKRBNO UŽIVATI?

Posredujete nam vaše podatke in vzpostavili bomo stik z vami, ter opravili

*brezplačni ogled terena.

2 + 5 =

Gardena Smart

Zalivanje ni bilo nikoli lažje. Uporabite Gardena Smart sistem in aplikacijo. Zalivanje lahko nadzirate preko svojega pametnega telefona.

“V Lopi sem dobila veliko informacij. Skupaj z njihovo ekipo smo sestavili in položili namakani sistem.”

Adela Š.

O nas

Naslov

Kosarjeva ulica 4

Maribor, 2000

KONTAKT

+386 51 640 660

trgovina(at)lopa.si

Delovni čas:

Delovnik 9:00 – 16:00
Sobota: 9:00 – 13:00
Nedelja in prazniki: Zaprto

Pišite nam

15 + 3 =