Trgovina za vrtičkarje in profesionalce

02 234 25 82        051 640 660

SPLETNA TRGOVINA

NADOMESTNI DELI

NASVETI

AKCIJA LOPA

Nasveti trgovine Lopa

Z nasveti pomagamo strankam, kako najbolje izkoristiti svoj čas in s tem imeti bolje negovan in urejen vrt, zelenico in okolico.

*Pred nakupom robotske kosilnice in namakalnega sistema nudimo brezplačen ogled!

Zakaj izbrati trgovino LOPA?

Strankam nudimo podporo pri načrtovanju in izvajanju projektov na vrtu, zelenici ali drugje na terenu. Velika zaloga in strokovno svetovanje.

V trgovini Lopa skrbimo za svoje stranke in njihove stroje. Za to nam je pomembno, da so stroji redno in pravilno servisirani. Stranke pa zadovoljne in vesele ob uporabi strojev.

Servisiranje strojev je najlažje izvesti čez zimo, ko strojev na potrebujemo. Pomembno pa je, da so stroji pred začetkom košnje sezone pripravljeni za uporabo.

Briketi iz sena in slame proizvedeni v Sloveniji. Briketi iz sena so v prihodnost usmerjeni alternativni vir goriva.

Enostavna uporaba in skladiščenje omogoča, da uporabnik privarčuje pri času, prostoru in energiji. Briketi so visokoenergetsko gorivo, ki se lahko uporablja za ogrevanje manjših ali večjih prostorov.

V trgovini Lopa, Kosarjeva ulica 4, Maribor imamo veliko izbiro verižnih žag Husqvarna. Izbirate lahko med motornimi, električnimi in baterijskimi verižnimi žagami.

Razvoj verižnih žag se nikoli ne ustavi. V trgovini Lopa nudimo najnovejše verižne žage Husqvarna. Husqvarna ponuja motorne žage za vse uporabnike.

Nasveti

Trgovina Lopa zimsko spanje za robotske kosilnice 2020/2021

V trgovini Lopa vsem lastnikom robotskim kosilnicam Husqvarna in Gardena omogočamo zimsko spanje za njihove robotske kosilnice. Ponujamo tri različne možnosti.
Več o zimskem spanju 2020/2021 lahko preberete TUKAJ

Nasveti

Jesen z Gardeno v trgovini Lopa, Maribor

Ob nakupu dveh artiklov prikazanih v skupini Jesen z GARDENO na www.lopa.si, prejme kupec ob nakupu darilo. Ročaj leseni Gardena 130cm. Akcija velja do razprodaje zalog in velja le preko spletne trgovine Lopa.si ali fizično v trgovini Lopa na Kosarjevi ulici 4, 2000 Maribor. Zaloge se osvežujejo 1x dnevno, zato lahko prihaja do nepravilnih informacij o zalogi. Predagamo, da nas kontaktirate na gardena@lopa.si.

 

Nasveti

Husqvarna servis trgovina LOPA

V trgovini Lopa najdete največjo zalogo Husqvarna strojev v Sloveniji na enem mestu. Smo pooblaščen serviser za Husqvarna strojev in znamk, ki spadajo v skupino Husqvarna.

 

Nasveti

Vrtni traktorji

V trgovini Lopa na Kosarjeva ulica 4 Maribor lahko izbirate med različnimi proizvajalci vrtnih traktorjev Husqvarna, Honda in Toro. Pred nakupom strankam nudimo strokovno svetovanje in s tem izberemo najbolj primeren stroj glede na potrebe.

 

Nasveti

Kapljično zalivanje Micro-Drip

Vsaka kapljica je namenjena točno določeni rastlini. Zelo učinkovita raba vode. Direktno namakanje pri korenini. S tem prihranite do 70 % v primerjavi s klasičnim načinom zalivanja

Nasveti

Verižna olja OLMA

Verižne žage potrebujejo za mazanje verige verižno olje. Posebna odprtina, ki se nahaja v bližini meča na žagi je namenjena točenju verižnega olja. Olje OLMA 100 je primerno za vse vrste verižnih žag.

Nasveti

Zalivalni in namakalni sistemi

Pametna in preudarna uporaba vode v bivalnih prostorih in zunaj njih je zelo pomembna. Na vrtu ali zelenici lahko za zalivanje vrtnin, trave in ostalih rastlin uporabljate pametne sisteme, ki jih vam ponuja Trgovina Lopa.

Nasveti

Robotska kosilnica

Kako poskrbeti, da bo moja robotska kosilnica v popolni kondiciji? Kot lastnik ali pa kot bodoči lastnik robotske kosilnice potrebujete vse potrebne informacije, kako je potrebno vzdrževati robotsko kosilnico Husqvarna automower®.

Nasveti

Vzdrževanje in nadomestni deli

V trgovini Lopa smo pooblaščeni serviser za stroje Husqvarna, Gardena, Poulan, Jonsered, McCulloch, Partner, Flymo, Gardol, Honda, Toro in Billy Goat. Na zalogi imamo večino rezervnih delov za motorje in ogrodja strojev.

Nasveti

Urejanje okolice v času COVID19

Smo v času, ko je gibanje omejeno zaradi COVID19 in smo omejeni na svoj dom in svoj vrt. Ker si pa zagotovo vsi želimo, da imamo urejen vrt, da je trava pokošena in da je terasa čista, večino svojega časa doma namenimo urejanju okolice.

Zaradi tega se na nas vsakodnevno obračajo stranke z vprašanji o urejanju in čiščenju okolice. A tudi vas zanima, kako se lotiti dela?

 

 

 

Nasveti

Gardena smart sistem

GARDENA Smart sistem omogoča popolno nego vašega vrta. Združuje rešitve za zalivanja, nego zelenice in rastlin ter veliko več v enem sistemu. Doživite več udobja in svobode, pa tudi največji nadzor nad nego vašega vrta.

 

Nasveti

Vzdrževanje in nadomestni deli

Mešanica, ki jo pripravimo s standardnimi pripravki LS+ ali XP motorno olje + bencin moramo po nekaj mesecih neuporabe zavreči. Prav tako, kadar prenehamo uporabljati stroj, je potrebno vso gorivo iztočiti iz rezervoarja in motor zagnati, dokler se ne porabi vso gorivo (mešanica).

Zimsko spanje

Poskrbite za vašo robotsko kosilnico s stilom

Želite, da naši strokovnjaki prevzamejo in poskrbijo za vašo robotsko kosilnico?

Trgovina Lopa predlaga

AUTOMOWER® 315x

Husqvarna Automower® 315X – premium model serije x-line. Kosi kompleksne površine velikosti do 1600m2, obvladuje ozke prehode in naklone vse do 40% ter zahtevne terene.

Nasveti
Nasveti

535FBx GOZDARSKI OBREZOVALNIK

Husqvarna 535FBx je prvi stroj za višje obrezovanje in redčenje gozdnih sestojev na trgu. Zahvaljujoč svoji obliki je teža optimalno porazdeljena saj je motor nameščen na oprtniku. Za kar največje udobje pa rezalna oprema visi na prilagodljivi vzmetni vrvici. Na tak način se zagotavlja enostavno in natančno delo.

R 214TC Rider HUSQVARNA

Zmogljiv Rider z dvovaljnim motorjem in 94 cm Combi kosilno enoto, ki zagotavlja prvovrstne rezultate košnje z BioClip® ali izmetom nazaj. Posebej primeren za lastnike hiš in zemljišč, ki zahtevajo izjemno učinkovitost, okretnost in udobje pri vožnji.

Nasveti

Gardena Smart

Zalivanje ni bilo nikoli lažje. Uporabite Gardena Smart sistem in aplikacijo. Zalivanje lahko nadzirate preko svojega pametnega telefona.

“V Lopi sem dobila veliko informacij. Skupaj z njihovo ekipo smo sestavili in položili namakani sistem.”

Adela Š.

O nas

Naslov

Kosarjeva ulica 4

Maribor, 2000

KONTAKT

+386 51 640 660

trgovina(at)lopa.si

Delovni čas:

Delovnik 9:00 – 16:00
Sobota: 9:00 – 13:00
Nedelja in prazniki: Zaprto