*Pred nakupom robotske kosilnice in namakalnega sistema nudimo brezplačen ogled!

aspen olje 2+4

V trgovini Lopa ponujamo ASPEN 2 in ASPEN 4. Izdelka ne vsebujeta škodljivih snovi, kot so benzen, aromatski ogljikovodiki in drugi, ki lahko povzročajo zdravstvene težave. ASPEN izdelek je možno hraniti daljše obdobje. S tem omogočimo našim strankam, da lahko mešanico uporabljajo dlje časa.

Mešanica, ki jo pripravimo s standardnimi pripravki LS+ ali XP motorno olje + bencin moramo po nekaj mesecih neuporabe zavreči. Prav tako, kadar prenehamo uporabljati stroj, je potrebno vso gorivo iztočiti iz rezervoarja in motor zagnati, dokler se ne porabi vso gorivo (mešanica).

Zakaj moramo to storiti? Mešanica je zmes olja in bencina. Ker bencin sčasoma izhlapi, olje pa ostaja, postane razmerje olje / benzin nepravilno. Mešanica postane preveč gosta. Posledica so težave pri delovanju motorja in okvara motorja.

Da bi se izognili zgoraj navedenim težavam, v trgovini Lopa priporočamo uporabo ASPEN 2 in ASPEN 4 goriva.

ASPEN 2 gorivo popolnoma sintetično, vsebuje 60 % obnovljive vsebine, biorazgradljivo (več kot 80 % po 28 dneh) ter brez pepela in topil. Gorivo, se lahko uporablja do 3 leta po odprtju. Primerno je za dvotaktne motorje za motorno verižno žago, motorne obrezovalnik žive meje, motorne freze, mopede in ostale stroje z dvotaktnim motorjem.

ASPEN 4 je motorni bencin, brez dodanega olja. Primeren je za vrtna kosilnica, vrtni traktor, rider kosilnica in ostale stroje s štiritaktnim motorjem. ASPEN 4 je narejen na bazi alkilata in ne vsebuje etanala. Zato je še posebej primeren za motorje čolnov.

aspen olje

Poglejte tudi druge …

Vračilo robota 2022

Vračilo robota 2022

* če lastnik želi dodatni termin izven predvidenega, je doplačilo 10 € z ddv. Popravila zank se NE izvajajo na dan...

read more
Gardena smart sistem

Gardena smart sistem

Naj bo vaš vrt "smart" vrt. GARDENA Smart sistem omogoča popolno nego vašega vrta. Združuje rešitve za zalivanja, nego...

read more

Zakaj izbrati trgovino LOPA?

Strankam nudimo podporo pri načrtovanju in izvajanju projektov na vrtu, zelenici ali drugje na terenu. Velika zaloga in strokovno svetovanje.