*Pred nakupom robotske kosilnice in namakalnega sistema nudimo brezplačen ogled!

V trgovini Lopa radi pomagamo svojim prijateljem, strankam. V ta namen za vas pripravljamo krajša navodila in nasvete.

Pametna in preudarna uporaba vode v bivalnih prostorih in zunaj njih je zelo pomembna. Na vrtu ali zelenici lahko za zalivanje vrtnin, trave in ostalih rastlin uporabljate pametne sisteme, ki jih vam ponuja Trgovina Lopa.

Če za začetek začnemo s servisiranjem motorne žage. Ob nakupu stroja v trgovini Lopa vedno prejmete navodila za uporabo in vso dodatno opremo, ki vam pripada z embalažo. V primeru motorne žage je v navodilih med drugim navedeno:

Smo v času, ko je gibanje omejeno zaradi COVID19. Zaradi tega smo omejeni na svoj dom in svoj vrt. Ker si pa zagotovo vsi želimo, da imamo urejen vrt, da je trava pokošena in da je terasa čista, večino svojega časa doma namenimo urejanju okolice.

Zaradi tega se na nas vsakodnevno obračajo stranke z vprašanji o urejanju in čiščenju okolice. A tudi vas zanima, kako se lotiti dela?

Trgovina Lopa vam v svojih servisnih delavnicah tudi letos nudi mini pomladni servis kosilnic.

Mini pomladni servis vključuje:

GARDENA Smart sistem omogoča popolno nego vašega vrta. Združuje rešitve za zalivanja, nego zelenice in rastlin ter veliko več v enem sistemu. Doživite več udobja in svobode, pa tudi največji nadzor nad nego vašega vrta.

V trgovini Lopa ponujamo ASPEN 2 in ASPEN 4. Izdelka ne vsebujeta škodljivih snovi, kot so benzen, aromatski ogljikovodiki in drugi, ki lahko povzročajo zdravstvene težave. ASPEN izdelek je možno hraniti daljše obdobje. S tem omogočimo našim strankam, da lahko mešanico uporabljajo dlje časa.

V trgovini Lopa se zavedamo, da skrb za zelenico zahteva veliko časa. Zato vam ob nakupu kosilnice priporočamo nakup robotske kosilnice Husqvarna Automower®. Ne le, da bo kosilnica kosila namesto vas, še kvaliteta zelenice se bo izboljšala. Robotska kosilnica Husqvarna Automower® kosi vsak dan. S tem preprečuje rast in razvoj plevela in s tem omogoča, da se travna ruša izboljša.

Poglejte tudi druge …

Verige za žage

Verige za žage

Verige za žage Katera veriga je ta prava za vašo žago? Vsak, ki je kadar koli uporabljal verižno žago ve, da je veriga...

read more

Zakaj izbrati trgovino LOPA?

Strankam nudimo podporo pri načrtovanju in izvajanju projektov na vrtu, zelenici ali drugje na terenu. Velika zaloga in strokovno svetovanje.

Odpri pogovor
💬 Potrebujete pomoč?
Pozdravljeni 👋
Potrebujete pomoč? Pišite nam.