*Pred nakupom robotske kosilnice in namakalnega sistema nudimo brezplačen ogled!

V trgovini Lopa se zavedamo, da skrb za zelenico zahteva veliko časa. Zato vam ob nakupu kosilnice priporočamo nakup robotske kosilnice Husqvarna Automower®. Ne le, da bo kosilnica kosila namesto vas, še kvaliteta zelenice se bo izboljšala. Robotska kosilnica Husqvarna Automower® kosi vsak dan. S tem preprečuje rast in razvoj plevela in s tem omogoča, da se travna ruša izboljša.

Medtem, ko vi počivate ali ustvarjate, robotska kosilnica kosi.

Prednosti robotskih kosilnic Husqvarna Automower®:

napredna navigacija

Inteligentna navigacija

GPS podprta navigacija zagotavlja avtomatsko in enakomerno košnjo kompleksnih vrtov – za popoln izgled zelenice in enostavno instalacijo.

automower connect

Mobilna interakcija

Sedaj lahko nadzirate in upravljate svojo kosilnico od koderkoli na svetu – z mobilno aplikacijo Automower® Connect. Aplikacija nudi tudi zaščitno pred krajo in GPS sledenje kosilnice.

kosi enakomerno

Enakomerna košnja

Senzor dviga in senzor nagiba zagotavljata izvrstno pokošeno tratotudi na neravnih terenih.

premaguje naklone

Premaguje naklone

Automower® AWD z vsekolesnim pogonom za košnjo na najzahtevnejših površinah. Ker lahko kosi na strmini z naklonom do občudovanja vrednih 70 % (35°).

DELA V DEŽJU

Dela v dežju

Odlični rezultati košnje v vseh vremenskih pogojih. Vitalni deli kosilnice so zaprti, tako da voda, prah ali delci trave ne prodrejo vanjo.

zadovoljni sosedje

Ekstremno tiha

Robotska kosilnica dela tako tiho in učinkovito, da boste kmalu pozabili, da jo imate. Brezhrupa – le popolni rezultati in zadovoljni sosedje.

Zakaj se odločiti za nakup robotske kosilnice v trgovini Lopa?

  • Ker vam svetujemo pred nakupom.
  • Ker omogočimo brezplačen ogled zelenice pred nakupom.
  • Ker se držimo časovnih okvirjev.
  • Ker imamo stalno zalogo robotskih kosilnic Husqvarna.
  • Ker smo največji prodajalec v Sloveniji.


Spoznajte novo, najzmogljivejši robotsko kosilnico Husqvarna Automower® 435X AWD – pionir na trgu robotskih kosilnic. Vsekolesni pogon uspešno obvladuje razgibane, grobe terene in strma pobočja do 3.500 m² in na katerih se zlahka umika oviram tudi na strminah z naklonom do 70 %. Robotsko kosilnico odlikuje edinstveno oblikovanje X-Line z LED-lučmi. Intuitivno povezan z Automower® Access, opremljena z modulom Automower® Connect, ki vključuje GPS sledenje.

Poglejte tudi druge …

Verige za žage

Verige za žage

Verige za žage Katera veriga je ta prava za vašo žago? Vsak, ki je kadar koli uporabljal verižno žago ve, da je veriga...

read more

Zakaj izbrati trgovino LOPA?

Strankam nudimo podporo pri načrtovanju in izvajanju projektov na vrtu, zelenici ali drugje na terenu. Velika zaloga in strokovno svetovanje.

Odpri pogovor
💬 Potrebujete pomoč?
Pozdravljeni 👋
Potrebujete pomoč? Pišite nam.