*Pred nakupom robotske kosilnice in namakalnega sistema nudimo brezplačen ogled!

HUSQVARNA

V trgovini Lopa vam nudimo svetovanje, nakup in servis Husqvarna strojev.

Husqvarna v Trgovini Lopa

V trgovini Lopa najdete največjo zalogo Husqvarna strojev v Sloveniji na enem mestu. Izbirate lahko med rider, traktorskimi, robotskimi in samohodnimi kosilnicami, motornimi kosami, pihalniki, verižnimi žagami, prekopalniki, gozdarsko opremo in veliko več.

Trgovina Lopa je med drugim pooblaščen serviser Husqvarna strojev in znamk, ki spadajo v skupino Husqvarna.

Servis kosilnic in ostalih strojev Husqvarna

Vzdrževanje kosilnic, kos, vrtnih traktorjev in ostalih dvo in štiritaktnih motorjev je zelo pomembno. Vsaj 1x v letu je treba izvesti redni servis v trgovini Lopa in s tem omogočiti dolgoživost samega stroja. Za servis ni dovolj le znanje, kako menjati motorno olje in zračni filter. Potrebno je še veliko več. V trgovini Lopa imamo več kot deset let izkušenj s servisiranjem dvo in štiri taktnih motorjev. Pri servisu vgrajujemo originalne nadomestne dele, katere dobimo s strani podjetja Husqvarna. Ker med nami ni posrednikov, so naše cene rezervnih delov najboljše in brez dodatne marže. V kolikor želite sami zamenjati motorno olje ali zračni filter, pa lahko obiščete spletno trgovino Lopa.si. Za vse informacije glede servisa Husqvarna kosilnic pokličite na 051 640 660 ali pišite na trgovina@lopa.si.

 

Vzdrževalni set za kosilnice
Art: 510 27 64-01

Set vključuje vžigalno svečko, olje in črpalko olja za izsesavanje motornega olja.

Vzdrževalni set za Kohler motor
Art: 510 27 61-01

Vrtni traktor Kohler set SV 470 (vklj. z vžigalnimi svečkami RC 12YC, zrak / pogonsko gorivo / oljni filter, olje)

Vzdrževalni set za Kawasaki motor
Art: 593 78 27-01

Kawasaki FS481V-CS00-S R316T/TS/AWD/CTH, 164T/CTH, 151T

Servis motorih verižnih žag Husqvarna

Servis motorne žage je ključen del pri zagotavljanju kvalitetnega dela v gozdu ali doma. V trgovini Lopa vam svetujemo, da 1x na leto svojo verižno žago pripeljete na servis. Pregledali bomo delovanje vseh, za stroj vitalnih sklopov, nabrusili verigo in po potrebi zamenjali kakšen del. Verižne žage dajejo uporabniku najboljšo izkušnjo in zagotavljajo delovanje stroja z minimalnimi stroški. Poleg brušenja verige, je med in po vsaki uporabi potrebno očisti filter zraka. Prav tako je potrebno sneti pokrov verige in očistiti ostanke lesa. Ostanki preprečujejo mazanje verige med delovanjem. Zaradi tega se pri motorni žagi poškoduje sklopka, zobnik verige, veriga in meč. V trgovini Lopa vam lahko kadarkoli nabrusimo verigo vseh znamk in velikosti. Prav tako vam lahko izdelamo verigo za večino znamk in serij verižnih žag. Za vse informacije glede servisa Husqvarna verižnih žag pokličite na 051 640 660 ali pišite na trgovina@lopa.si.

Vžigalna svečka HQT-1
Art: 577 48 40-01

Vžigalna svečka HQT-1 ali oznaka RCJ7Y je primerna za večino motornih verižnih žag.

Olje 2-taktol LS+ 1L
Art: 578 03 70-02

Low Smoke+ oil je mešanica mineralnih in sintetičnih olj. Posebej primerno za motorne žage, motorne kose in obrezovalneke s prostornino motorja do 55 cm³

ASPEN 2 5L
Art: 193582

Primerno je za dvotaktne motorje za motorno verižno žago, motorne obrezovalnik žive meje, motorne freze, mopede in ostale stroje z dvotaktnim motorjem.

Ali imate starejšo traktorsko, rider ali samohodno kosilnico in potrebujete rezervene dele za servisiranje?

V trgovini Lopa vam lahko priskrbimo rezervne dele za vse stroje Husqvarna, Gardena, Poulan, Jonsered, McCulloch, Partner, Flymo in Gardol. Pred nakupom bomo od vas potrebovali kataloško številko stroja. Številke najdete na srebrnih tablicah (nalepkah), ki so prilepljene na šasiji stroja. Lokacije so prikazane na spodnji sliki.

Trgovina LOPA ,
Kosarjeva ulica 4, 2000 Maribor


Pokličite nas zdaj:

+386 2 234 25 82

+386 51 640 660

E-naslov: trgovina@lopa.si

 

Poglejte tudi druge …

Verige za žage

Verige za žage

Verige za žage Katera veriga je ta prava za vašo žago? Vsak, ki je kadar koli uporabljal verižno žago ve, da je veriga...

read more

Zakaj izbrati trgovino LOPA?

Strankam nudimo podporo pri načrtovanju in izvajanju projektov na vrtu, zelenici ali drugje na terenu. Velika zaloga in strokovno svetovanje.

Odpri pogovor
💬 Potrebujete pomoč?
Pozdravljeni 👋
Potrebujete pomoč? Pišite nam.