*Pred nakupom robotske kosilnice in namakalnega sistema nudimo brezplačen ogled!

Smo v času, ko je gibanje omejeno zaradi COVID19. Zaradi tega smo omejeni na svoj dom in svoj vrt. Ker si pa zagotovo vsi želimo, da imamo urejen vrt, da je trava pokošena in da je terasa čista, večino svojega časa doma namenimo urejanju okolice.

Zaradi tega se na nas vsakodnevno obračajo stranke z vprašanji o urejanju in čiščenju okolice. A tudi vas zanima, kako se lotiti dela?

Zelenico je treba začeti negovati že v začetnem stadiju rasti trave. V pomladnem času je potrebno zelenico temeljito prezračiti s prezračevalnikom Husqvarna S 500PRO. S tem dosežemo večjo vsebnost kisika v tleh. Prav tako izboljšamo drenažo. Takšna trava je bolj odporna proti suši in lepše se razrašča.

Zelenico je potrebno tudi pognojiti. Trave v svoji intenzivni rasti, še posebej v pomladnih mesecih potrebujejo veliko hranil. Da bo trata dobro prehranjena moramo dodajati dušik, fosfor in kalij. Trato gnojimo 2 do 3 krat na leto. NIKOLI NE GNOJIMO S HLEVSKIM GNOJEM!! Pri gnojenju moramo biti previdni, da gnojimo s pravilno količino gnojila.

V kolikot imate v trati mah, ga je jabolje odstraniti s prezračevanjem ali vertikuliranjem. Prav tako je dobro, da se po teh opravkih posuje s kremenovo mivko.

Nato je treba posejati travo, v kolikor so nastale velike “luknje” zaradi odstranitve stare trave. Pred samo košnjo je potrebno odstraniti zemljo, ki so jo dvignili krti.

V trgovini Lopa vam priporočamo, da se odločite za robotsko kosilnico Husqvarna Automower. Z njo si boste olajšali veliko dela.

Pred sezono je potrebno poskrbeti za rastline. Z orodjem Gardena vam bo marsikatero delo steklo veliko bolje. Prav tako so pomembni prekopalniki, s katerimi boste veliko lažje in hitreje prekopali vrt, zemljo pripravili na gnojenje in sajenje novih vrtnin.

Prav tako je potrebno pripraviti sadno drevje, trto in drugo okrasno grmičevje. Pripomočki, ki vam jih ponujamo so najvišje kakovosti.

V trgovini Lopa imamo rešitev glede urejanja vrta in zelenice, ter čiščenja terase in okolice. Smo pooblaščen prodajalec in serviser za stroje in opremo Husqvarna, Gardena, Poulan, Jonsered, McCulloch, Partner, Flymo, Gardol, Honda in Toro in Billy Goat. Nudimo vam celovit servis in široki spekter strojev in pripomočkov. V naši ponudbi lahko najdete tudi zalivalne sisteme Rain Bird, Toro in Gardena. V trgovini Lopa imamo največjo zalogo kosilnic, traktorskih kosilnicrider kosilnic in robotskih kosilnic na vzhodnem delu Slovenije. Smo največji ponudnik robotskih kosilnic Husqvarna v Sloveniji. Vsak mesec nas pokliče več deset novih strank, ki želijo svoj čas namesto košnji in zalivanju posvetiti stvarem, ki jih imajo radi (družina, hobi, …). Takšnim strankam pomagamo z montažo robotskih kosilnic, instalacijo namakalnega sistema in ostalih pripomočkov.

Potek naročila in inštalacije:

  • Sprejem vašega klica na 051 630 660, mail: trgovina@lopa.si ali obiska v trgovini Lopa na Kosarjeva ulica 4, 2000 Maribor
  • Brezplačen pregled zelenice in vrta ter ogled posebnosti na terenu (v kolikor je potreba in je to možno)
  • Priprava ponudbe za dogovorjeno storitev in pošiljanje ponudbe
  • Dogovor o terminu za inštalacija žaljenega sistema
  • Izvajanje dogovorjenih storitev in del na terenu

V trgovini Lopa vam po opravljenih storitvah nudimo popolni servis in podporo. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali pri inštalaciji novih sistemov. Prav tako vas bomo poučili o delovanju in nastavitvah inštaliranih sistemov.

Zakaj uporabljati robotsko kosilnico Husqvarna Automower®:

napredna navigacija

Inteligentna navigacija

GPS podprta navigacija zagotavlja avtomatsko in enakomerno košnjo kompleksnih vrtov – za popoln izgled zelenice in enostavno instalacijo.

automower connect

Mobilna interakcija

Sedaj lahko nadzirate in upravljate svojo kosilnico od koderkoli na svetu – z mobilno aplikacijo Automower® Connect. Aplikacija nudi tudi zaščitno pred krajo in GPS sledenje kosilnice.

kosi enakomerno

Enakomerna košnja

Senzor dviga in senzor nagiba zagotavljata izvrstno pokošeno tratotudi na neravnih terenih.

premaguje naklone

Premaguje naklone

Automower® AWD z vsekolesnim pogonom za košnjo na najzahtevnejših površinah. Ker lahko kosi na strmini z naklonom do občudovanja vrednih 70 % (35°).

DELA V DEŽJU

Dela v dežju

Odlični rezultati košnje v vseh vremenskih pogojih. Vitalni deli kosilnice so zaprti, tako da voda, prah ali delci trave ne prodrejo vanjo.

zadovoljni sosedje

Ekstremno tiha

Robotska kosilnica dela tako tiho in učinkovito, da boste kmalu pozabili, da jo imate. Brezhrupa – le popolni rezultati in zadovoljni sosedje.

Ekipa trgovine Lopa se vam zahvaljuje za zaupanje in vas poziva, OSTANITE DOMA, uporabljajte WWW.LOPA.SI ali pa nas kontaktirajte na:

+386 2 234 25 82

+386 51 640 660

E-naslov: trgovina@lopa.si

Poglejte tudi druge …

Verige za žage

Verige za žage

Verige za žage Katera veriga je ta prava za vašo žago? Vsak, ki je kadar koli uporabljal verižno žago ve, da je veriga...

read more

Zakaj izbrati trgovino LOPA?

Strankam nudimo podporo pri načrtovanju in izvajanju projektov na vrtu, zelenici ali drugje na terenu. Velika zaloga in strokovno svetovanje.

Odpri pogovor
💬 Potrebujete pomoč?
Pozdravljeni 👋
Potrebujete pomoč? Pišite nam.