*Pred nakupom robotske kosilnice in namakalnega sistema nudimo brezplačen ogled!

Brezplačni ogled pred nakupom. Robotska kosilnica pri vas doma.

Zavedamo se, da je nakup kosilnice zelo specifičen. Zato vsem našim strankam ponujamo brezplačen ogled zelenice – terena BREZPLAČNO.

Kako najlažje to urediti? Klic v trgovino Lopa na 051 640 660 ali poslan na trgovina@lopa.si vam pomagata narediti prve korake pri nabavi robotske kosilnice.

Zakaj izbrati trgovino LOPA?

  • Na leto naredimo več kot 300 montaž robotskih kosilnic
  • Ker smo prilagodljivi
  • Ker smo pooblaščeni serviser
  • Imamo zalogo robotskih kosilnic

K vam bomo prišli na brezplačni ogled in vam poslali ponudbo!

V trgovini Lopa na Kosarjeva ulica 4 Maribor lahko izbirate med različnimi serijami robotskih kosilnic Husqvarna.

Želim brezplačni ogled pred nakupom robotske kosilnice!

2 + 4 =

ROBOTSKE KOSILNICE Automower® POPOLNI REZULTATI TUDI NA ZAHTEVNEJŠIH POVRŠINAH
V kolikor je popolno negovana trata na vrhu seznama vaših želja in ko je sama košnja na dnu, potem je robotska kosilnica najboljša izbira za vas. Če vam nega trave ni pisana na kožo, boste zelo težko premagali robota pri negi trave. Na izredno zahtevnih travnatih površinah se lahko zanesete na robotsko kosilnico Automower® AWD, katere odlični vsekolesni pogon zlahka zmore tudi strmine z naklonom do 70 %.

DALJINSKO SPREMLJANJE. STALEN NADZOR.
Ohranite popoln nadzor nad robotsko kosilnico, ne glede na to, kje se nahajate. Namenska aplikacija Automower® Connect omogoča daljinsko upravljanje vaše kosilnice, na primer Amazon Alexa, ki je drugače namenjena opremi za pameten dom, pa omogoča upravljanje s pomočjo glasovnih ukazov. Enostavno jo lahko integrirate s pametnim sistemom za nadzor zalivanja in sinhronizacijo zalivanja in košnje GARDENA. Enostavno, samodejno, intuitivno ter z vedno odličnimi rezultati.

Poglejte tudi druge …

Verige za žage

Verige za žage

Verige za žage Katera veriga je ta prava za vašo žago? Vsak, ki je kadar koli uporabljal verižno žago ve, da je veriga...

read more

Zakaj izbrati trgovino LOPA?

Strankam nudimo podporo pri načrtovanju in izvajanju projektov na vrtu, zelenici ali drugje na terenu. Velika zaloga in strokovno svetovanje.

Odpri pogovor
💬 Potrebujete pomoč?
Pozdravljeni 👋
Potrebujete pomoč? Pišite nam.