Ogled pred nakupom. Robotska kosilnica pri vas doma.

Zavedamo se, da je nakup kosilnice zelo specifičen. Zato vsem našim strankam ponujamo ogled zelenice – terena.

Kako najlažje to urediti? Klic v trgovino Lopa na 051 640 660 ali poslan na trgovina@lopa.si vam pomagata narediti prve korake pri nabavi robotske kosilnice.

Zakaj izbrati trgovino LOPA?

  • Na leto naredimo več kot 300 montaž robotskih kosilnic
  • Ker smo prilagodljivi
  • Ker smo pooblaščeni serviser
  • Imamo zalogo robotskih kosilnic

K vam bomo prišli na ogled in vam poslali ponudbo!

V trgovini Lopa na Kosarjeva ulica 4 Maribor lahko izbirate med različnimi serijami robotskih kosilnic Husqvarna.

Ogled zelenice pred nakupom robotske kosilnice.

Naše dolgoletne izkušnje kažejo, da je potreben ogled pred nakupom robotske kosilnice s strani strokovnjaka. S tem zagotovimo, da vam ponudimo za vaš vrt najprimernejšo robotsko kosilnico. Po ogledu vam pošljemo ponudbo na vaš email. Za ogled se obračuna kavcija 30€ z ddv, katera se v primeru nakupa robotske kosilnice pri nas obračuna v ceni nakupa.

Pogoji:

Kavcija za ogled

3 + 10 =

ROBOTSKE KOSILNICE Automower® POPOLNI REZULTATI TUDI NA ZAHTEVNEJŠIH POVRŠINAH
V kolikor je popolno negovana trata na vrhu seznama vaših želja in ko je sama košnja na dnu, potem je robotska kosilnica najboljša izbira za vas. Če vam nega trave ni pisana na kožo, boste zelo težko premagali robota pri negi trave. Na izredno zahtevnih travnatih površinah se lahko zanesete na robotsko kosilnico Automower® AWD, katere odlični vsekolesni pogon zlahka zmore tudi strmine z naklonom do 70 %.

DALJINSKO SPREMLJANJE. STALEN NADZOR.
Ohranite popoln nadzor nad robotsko kosilnico, ne glede na to, kje se nahajate. Namenska aplikacija Automower® Connect omogoča daljinsko upravljanje vaše kosilnice, na primer Amazon Alexa, ki je drugače namenjena opremi za pameten dom, pa omogoča upravljanje s pomočjo glasovnih ukazov. Enostavno jo lahko integrirate s pametnim sistemom za nadzor zalivanja in sinhronizacijo zalivanja in košnje GARDENA. Enostavno, samodejno, intuitivno ter z vedno odličnimi rezultati.

Poglejte tudi druge …

Zakaj izbrati trgovino LOPA?

Strankam nudimo podporo pri načrtovanju in izvajanju projektov na vrtu, zelenici ali drugje na terenu. Velika zaloga in strokovno svetovanje.