*Pred nakupom robotske kosilnice in namakalnega sistema nudimo ogled terena!

ROBOTSKA KOSILNICA NE DELUJE?

Zavedamo se, da nedelujoča robotska kosilnica predstavlja veliko težavo. V kolikor menite, da imate pretrgani vidilni ali omejitveni kabel, ali pa težave z delovanjem robotske kosilnice, nam to sporočite.

Zakaj izbrati trgovino LOPA?

  • Na leto naredimo več kot 300 montaž robotskih kosilnic
  • Ker smo prilagodljivi
  • Ker smo pooblaščeni serviser
  • Imamo zalogo rezervnih delov

Je žica za robotsko kosilnico pretrgana?

Izpolnite spodnji formular, pripravili bomo delovni nalog za servis na terenu. V roku nekaj dni vas kontaktiramo za obisk serviserja.

Robotska kosilnica ne deluje. Želim popravilo na terenu.

Pogoji:

11 + 3 =

ROBOTSKE KOSILNICE Automower® POPOLNI REZULTATI TUDI NA ZAHTEVNEJŠIH POVRŠINAH
V kolikor je popolno negovana trata na vrhu seznama vaših želja in ko je sama košnja na dnu, potem je robotska kosilnica najboljša izbira za vas. Če vam nega trave ni pisana na kožo, boste zelo težko premagali robota pri negi trave. Na izredno zahtevnih travnatih površinah se lahko zanesete na robotsko kosilnico Automower® AWD, katere odlični vsekolesni pogon zlahka zmore tudi strmine z naklonom do 70 %.

DALJINSKO SPREMLJANJE. STALEN NADZOR.
Ohranite popoln nadzor nad robotsko kosilnico, ne glede na to, kje se nahajate. Namenska aplikacija Automower® Connect omogoča daljinsko upravljanje vaše kosilnice, na primer Amazon Alexa, ki je drugače namenjena opremi za pameten dom, pa omogoča upravljanje s pomočjo glasovnih ukazov. Enostavno jo lahko integrirate s pametnim sistemom za nadzor zalivanja in sinhronizacijo zalivanja in košnje GARDENA. Enostavno, samodejno, intuitivno ter z vedno odličnimi rezultati.

Poglejte tudi druge …

Vračilo robota 2023

Vračilo robota 2023

* če lastnik želi dodatni termin izven predvidenega, je doplačilo 10 € z ddv v času delovnih ur 8:00 -16:00 med...

read more

Zakaj izbrati trgovino LOPA?

Strankam nudimo podporo pri načrtovanju in izvajanju projektov na vrtu, zelenici ali drugje na terenu. Velika zaloga in strokovno svetovanje.