*Pred nakupom robotske kosilnice in namakalnega sistema nudimo ogled terena!

Segway Robotska kosilnica Navimow

Segway Navimow je nova robotska kosilnica, pri kateri ne potrebujete omejitvnega kabla. S tem se izognete težavam s prekinjenimi kabli zaradi glodalcev ali dela na vrtu.

Ta robotska kosilnica je robot za košenje povsem nove serije Navimow podjetja Segway. Modeli robotske kosilnice so primereni za košnjo površin od 500 m² do 3000m².

Obiščite našo spletno trgovino in izberite svojo Segway Navimow.

Zaradi inovativne tehnologije pri uporabi robotov Navimow mejne žice niso več potrebne. S sistemom EFLS (Exact Fusion Locating System) robot določi svoj položaj na vrtu z natančnostjo 2 cm. Tudi sam postopek košnje je z modeli Navimow lažji in učinkovitejši kot kdaj koli prej. Robot namreč pred košnjo določi območje in ustvari fiksno pot, ki jo bo pokosil. Tako robotska kosilnica sistematično pokosi vaš vrt in doseže lep enakomeren rezultat košnje.

Sistem EFLS (Exact Fusion Locating System) omogoča popolno sledljivost brez vodilnega kabla. Robot v povezavi z anteno GNSS in satelitom določi svoj natančen položaj na vrtu (do 2 cm natančno)

Kosilnica ima zmogljivost premagovanja klančine do 45%. Močen motor in tiho delovanje.

Navimow je najtišja robotska kosilnica na trgu doslej, saj njena raven hrupa znaša le 54 dB(A).

Ultrazvočni senzor

Robotska kosilnica Segway Navimow in možnost instalacije ultrazvočnega senzorja, ki omogoča da se kosilnica izogiba vsem oviram na poti košnje po zelenici. Serija H3000E ima ta senzor vgrajen že serijsko. Ostale manjše izvedbe potrebujejo nadgradnjo.
Zakaj uporabljati ta senzor? Ker kosilnica ne bo pokosila žoge, lopate, grabelj posod in vse kar je na zelenici medtem ko kosilnica kosi.

Ne skrbite kaj je na zelenici, vi poskrbite, da boste uživali ob pokošeni travi ob vseh aktivnostih na zelenici.

Segway H500E Navimow

Nova generacija robotskih kosilnic, ki delujejo BREZ polaganja žic. Segway H 500E do 500m2

Segway H800E Navimow

Nova generacija robotskih kosilnic, ki delujejo BREZ polaganja žic. Segway H 800E do 800m2

Segway H 1500E Navimow

Nova generacija robotskih kosilnic, ki delujejo BREZ polaganja žic. Segway H 1500E do 1500m2

Segway H 3000E Navimow

Nova generacija robotskih kosilnic, ki delujejo BREZ polaganja žic. Segway H 3000E do 3000m2

Nova generacija robotskih kosilnic, ki delujejo BREZ polaganja žic. Segway Navimow.

Pametno delovanje robotske kosilnice

 • Upravljanje z aplikacijo
  • Robotska kosilnica je opremljena z modulom GSM in se tako poveže s pametnim telefonom. Samodejna posodobitev programske opreme v polnilni postaji. Aplikacija za pametne telefone omogoča uporabniku nadzor, upravljanje in preverjanje stanja robotske kosilnice. Navodila za namestitev, podprta z videoposnetki.
 • Popolnoma samodejna povezava prek omrežja 4G
  • Na vrtu ni potrebna pokritost z brezžičnim internetom. Kosilnica se samodejno poveže v omrežje 4G.
 • Ultrazvočni senzor
  • Visoko občutljiv ultrazvočni senzor omogoča kosilnici, da se izogne oviram na travnati površini (žoge, igrače ali osebe).

Zanesljivo delovanje Segway Navimow

 • Brez polaganja kablov
  • Sistem EFLS (Exact Fusion Locating System) omogoča popolno sledljivost brez vodilnega kabla. Robot v povezavi z anteno GNSS in satelitom določi svoj natančen položaj na vrtu (do 2 cm natančno). Določitev površin, ki se jim je treba izogibati, in opredelitev delovnih površin na vrtu potekata povsem virtualno, postopek pa še nikoli ni bil preprostejši.
 • Učinkovita košnja trave
  • Robotska kosilnica izjemno učinkovito pokosi trato, sistem FSCS (Frequent Soft Cut System oz. sistem enakomerne košnje trave) pa zagotavlja, da je trata pokošena od zgoraj navzdol in da kosilnica želeno višino trave doseže postopoma.
 • Senzor za dež in zmrzal
  • Ko dežuje ali zmrzuje, robotska kosilnica zaradi inteligentne zaščite pred dežjem in zmrzaljo samodejno prepozna, ali je travo mogoče kositi ali ne.

Tiho delovanje robotske kosilnice Segway

 • Sistem košnje s tremi rezili
  • Izjemno sodoben zmogljiv brezkrtačni motor v kombinaciji s prosto nihajočim sistemom treh rezil zagotavlja izjemno tiho in varno košnjo. Sistem prosto vpetih rezil omogoča, da se posamezna rezila ob morebitnem stiku s trdimi predmeti (kamni, vejami itd.) umaknejo. Zahvaljujoč tej funkciji je življenjska doba posameznega rezila daljša.

 

Ogled zelenice pred nakupom robotske kosilnice.

Naše dolgoletne izkušnje kažejo, da je potreben ogled pred nakupom robotske kosilnice s strani strokovnjaka. S tem zagotovimo, da vam ponudimo za vaš vrt najprimernejšo robotsko kosilnico. Po ogledu vam pošljemo ponudbo na vaš email. Za ogled se obračuna kavcija 30€ z ddv, katera se v primeru nakupa robotske kosilnice pri nas obračuna v ceni nakupa.

Pogoji:

Kavcija za ogled

6 + 15 =

Poglejte tudi druge …

Vračilo robota 2023

Vračilo robota 2023

* če lastnik želi dodatni termin izven predvidenega, je doplačilo 10 € z ddv v času delovnih ur 8:00 -16:00 med...

read more

Zakaj izbrati trgovino LOPA?

Strankam nudimo podporo pri načrtovanju in izvajanju projektov na vrtu, zelenici ali drugje na terenu. Velika zaloga in strokovno svetovanje.