*Pred nakupom robotske kosilnice in namakalnega sistema nudimo brezplačen ogled!

lopa-logo

Servisiranje vrtnih, traktorskih in rider kosilnic, motornih in baterijskih kos, pihalnikov in škarij za živo mejo in ostale opreme in strojev.

V trgovini Lopa vam nudimo svetovanje, nakup in servis Husqvarna strojev. Poleg tega smo pooblaščen serviser za Gardena, Toro, Honda, McCulloch, Billy Goat in ostale stroje.

Pri nas skrbimo za svoje stranke in njihove stroje. Za to nam je pomembno, da so stroji redno in pravilno servisirani. Stranke pa zadovoljne in vesele ob uporabi strojev.

Servisiranje strojev je najlažje izvesti čez zimo, ko strojev na potrebujemo. Pomembno pa je, da so stroji pred začetkom košnje sezone pripravljeni za uporabo.

Kaj je dobro vedeti, pri pripravi stroja na servis? Stroj je dobro prej očistiti, da na servisu nimajo dela s čiščenjem stroja. Dodatno čiščenje stroja pomeni dodatni stroški pri servisu.Ob končanem servisu vas obvestimo iz trgovine Lopa. Ob klicu, ali poslanem SMS sporočilu vas obvestimo o stanju servisa vašega stroja. Ni potrebno klicati v trgovino in spraševati ali je stroj končan.

V kolikor želite prioritetno popravilo, se lahko tudi to izvede. Prioritetno servisno popravilo se plača po višji urni postavki.

Servis vrtne kosilnice

Servis traktor in rider

Servis motorne kose

Pokličite nas na 02 234 25 82 ali 051 640 660. Lahko pa nam pišete na trgovina@lopa.si.

Čas servisiranja stroja je odvisen od trenutne zasedenosti servisa.

Pred klicem si pripravite produktno številko in model stroja.

motor

Poglejte tudi druge …

Verige za žage

Verige za žage

Verige za žage Katera veriga je ta prava za vašo žago? Vsak, ki je kadar koli uporabljal verižno žago ve, da je veriga...

read more

Zakaj izbrati trgovino LOPA?

Strankam nudimo podporo pri načrtovanju in izvajanju projektov na vrtu, zelenici ali drugje na terenu. Velika zaloga in strokovno svetovanje.

Odpri pogovor
💬 Potrebujete pomoč?
Pozdravljeni 👋
Potrebujete pomoč? Pišite nam.