*Pred nakupom robotske kosilnice in namakalnega sistema nudimo brezplačen ogled!

lopa-logo

Servisiranje vrtnih, traktorskih in rider kosilnic, motornih in baterijskih kos, pihalnikov in škarij za živo mejo in ostale opreme in strojev.

V trgovini Lopa vam nudimo svetovanje, nakup in servis Husqvarna strojev. Poleg tega smo pooblaščen serviser za Gardena, Toro, Honda, McCulloch, Billy Goat in ostale stroje.

Pri nas skrbimo za svoje stranke in njihove stroje. Za to nam je pomembno, da so stroji redno in pravilno servisirani. Stranke pa zadovoljne in vesele ob uporabi strojev.

Servisiranje strojev je najlažje izvesti čez zimo, ko strojev na potrebujemo. Pomembno pa je, da so stroji pred začetkom košnje sezone pripravljeni za uporabo.

Kaj je dobro vedeti, pri pripravi stroja na servis? Stroj je dobro prej očistiti, da na servisu nimajo dela s čiščenjem stroja. Dodatno čiščenje stroja pomeni dodatni stroški pri servisu.Ob končanem servisu vas obvestimo iz trgovine Lopa. Ob klicu, ali poslanem SMS sporočilu vas obvestimo o stanju servisa vašega stroja. Ni potrebno klicati v trgovino in spraševati ali je stroj končan.

V kolikor želite prioritetno popravilo, se lahko tudi to izvede. Prioritetno servisno popravilo se plača po višji urni postavki.

Servis vrtne kosilnice

Servis traktor in rider

Servis motorne kose

Pokličite nas na 02 234 25 82 ali 051 640 660. Lahko pa nam pišete na trgovina@lopa.si.

Čas servisiranja stroja je odvisen od trenutne zasedenosti servisa.

Pred klicem si pripravite produktno številko in model stroja.

motor

Poglejte tudi druge …

Vračilo robota 2022

Vračilo robota 2022

* če lastnik želi dodatni termin izven predvidenega, je doplačilo 10 € z ddv. Popravila zank se NE izvajajo na dan...

read more
Aspen

Aspen

V trgovini Lopa ponujamo ASPEN 2 in ASPEN 4. Izdelka ne vsebujeta škodljivih snovi, kot so benzen, aromatski...

read more
Gardena smart sistem

Gardena smart sistem

Naj bo vaš vrt "smart" vrt. GARDENA Smart sistem omogoča popolno nego vašega vrta. Združuje rešitve za zalivanja, nego...

read more

Zakaj izbrati trgovino LOPA?

Strankam nudimo podporo pri načrtovanju in izvajanju projektov na vrtu, zelenici ali drugje na terenu. Velika zaloga in strokovno svetovanje.