*Pred nakupom robotske kosilnice in namakalnega sistema nudimo brezplačen ogled!

Verižna olja OLMA

Verižna olja OLMA so primerna za vse vrste verižnih žag.

Verižne žage potrebujejo za mazanje verige verižno olje. Posebna odprtina, ki se nahaja v bližini meča na žagi je namenjena točenju verižnega olja. Olje OLMA 100 je primerno za vse vrste verižnih žag. Motorne verižne žage, električne verižne žage, baterijske verižne žage in priključke za višinske obrezovalnike. Delovanje in uporaba žage brez verižnega poškodije verigo in meč. S tem prihaja do velikih stroškov za popravila. Prav tako se zaradi neuporabe verižnega olja ne more uveljavljati garancije pri popravilu žage v času garancijskega obdobja.

Verižno olje OLMA 100: EUH208 Vsebuje reakcijski produkt bis(4-metilpentan-2-il)ditiofosforjeve kisline s fosforjevim oksidom, propilen oksidom in amini, C12-14-alkil (razvejani). Lahko povzroči alergijski odziv. EUH210 Varnostni list na voljo na zahtevo. P102 Hraniti zunaj dosega otrok.

Na tržišču je veliko različnih verižnih olij. Primernost za uporabo se zelo razlikuje zaradi viskoznosti le teh. V poletnih in toplejših dneh je priporočljivo uporabljati viskoznost 200. V hladnejših in zimskih dneh se pa uporabljajo olja z viskoznostjo 100. V trgovini Lopa vam vedno svetujemo katero olje je primerno uporabljati. Na policah najdete veliko izbiro različnih rezervnih delov, maziv in ostalega pribora. Dobrodošli v www.lopa.si

OLMA VERIŽNO OLJE 1L

pokliči za razpoložljivost

OLMA VERIŽNO OLJE 5L

pokliči za razpoložljivost

Trgovina LOPA ,
Kosarjeva ulica 4, 2000 Maribor


Pokličite nas zdaj:

+386 2 234 25 82

+386 51 640 660

E-naslov: trgovina@lopa.si

 

Poglejte tudi druge …

Verige za žage

Verige za žage

Verige za žage Katera veriga je ta prava za vašo žago? Vsak, ki je kadar koli uporabljal verižno žago ve, da je veriga...

read more

Zakaj izbrati trgovino LOPA?

Strankam nudimo podporo pri načrtovanju in izvajanju projektov na vrtu, zelenici ali drugje na terenu. Velika zaloga in strokovno svetovanje.

Odpri pogovor
💬 Potrebujete pomoč?
Pozdravljeni 👋
Potrebujete pomoč? Pišite nam.