*Pred nakupom robotske kosilnice in namakalnega sistema nudimo brezplačen ogled!

Vrtni traktor

V trgovini Lopa na Kosarjeva ulica 4 Maribor lahko izbirate med različnimi proizvajalci vrtnih traktorjev Husqvarna, Honda in Toro. Pred nakupom strankam nudimo strokovno svetovanje in s tem izberemo najbolj primeren stroj glede na potrebe.

Ker so želje po vrtnih traktorjih zelo različne lahko ponudimo široki spekter strojev. Pred nakupom mora stranka vedeti kako veliko površino želi urejati:

 

  • Veliki domači vrtovi / posestva
  • Srednje veliki / veliki domači vrtovi
  • Majhni / srednje veliki domači vrtovi
  • Majhni domači vrtovi

Zaradi široke palete priključkov in pestre izbire sistemov košnje so naši vrtni traktorji zelo uporabni. Idealni so za učinkovito nego trate in različna vrtna opravila. Izbirate lahko med tremi sistemi košnje in priklopite prikolico, trosilnik, frezo za sneg ali kaj drugega, s čimer se poveča vsestranskost traktorja.

Če prvič kupujete traktor in imate manjši ali srednje velik vrt, je naša uporabniku prijazna serija 100 odlična izbira. Vrtni traktorji se odlikujejo po enostavni in varni uporabi, zato so primerni za začetnike. Za srednje velike ali večje vrtove potrebujete večjo zmogljivost in udobje. Serija 200 predstavlja dobro opremljene traktorje z majhnim obračalnim krogom za odlično okretnost ter enostavnejšo in učinkovitejšo košnjo z manj nepokošene površine, ter z ojačanimi kosilnimi enotami in električnim vklopom rezil.

 

Če vrtni traktor uporabljate pogosteje, tudi preko celega leta, ali boste kosili večje površine, priporočamo našo serijo 300, ki vključuje močne, zmogljive in dobro opremljene vrtne traktorje s prikladnimi funkcijami, ki zagotavljajo prvovrstne rezultate košnje. Zaradi široke palete priključkov in pestre izbire sistemov košnje so veliki traktorji zelo uporabni preko celega leta.

IZMET ALI ZBIRANJE
Če kosite večinoma velike površine z visoko travo, je najbolj primerna izbira traktor s stranskim izmetom (modeli TS). Če imate radi čisto travnato površino po košnji in želite zbirati pokošeno travo, listje in podobno, priporočamo traktor z integriranim zbiralnikom (modeli TC).

MOŽNOSTI MULČENJA
Pogosto košene travnate površine lahko gnojite na naraven način s pomočjo funkcije BioClip®, ki je na večjih modelih TC na voljo kot standardna oprema. Pri modelih Husqvarna TC in TS serije 100 je na voljo kot dodatna oprema. Poleg tega so zbiralniki na voljo kot dodatna oprema pri modelih TS, medtem ko je modele TC z dodatno opremo moč pretvoriti v stroj z zadnjim izmetom. Torej, z izbiro traktorja Husqvarna res ne morete zgrešiti!

HUSQVARNA TS 138L
Art: 960 41 04-31

Traktor s stranskim izmetom, zmogljivim motorjem, z ročico krmiljenim hidrostatičnim menjalnikom in ergonomskim krmilom.
Motor Husqvarna. Ročna sklopka in širina košnje
97 cm.

HUSQVARNA TC 242T
Art: 578 03 70-02

Traktor z integriranim 320-litrskim zadnjim zbiralnikom, krmiljenjem na pedala, hidrostatičnim menjalnikom in pogonom kosišča z nizko ravnjo vibracij. BioClip® z nastavljivega sedeža in ergonomsko krmilo. Motor Briggs & Stratton Intek, samodejnim čokom.
Električna sklopka in širina košnje 107 cm.

HUSQVARNA TS 348XD
Art: 960 41 04-37

Zmogljiv traktor s stranskim izmetom. Široko in robustno kosišče ClearCut™ zagotavlja prvovrstne rezultate košnje in zmogljivost. Opremljen z zelo visokim 18-colskim sedežem deluxe, mehkim krmilom, zagonom turn key, odbijačem in okencem za nivo goriva. Dvovaljni V-motor Briggs & Stratton Endurance Series, samodejnim čokom. Elektronska zapora diferenciala, električna sklopka in širina košnje 122 cm.

Trgovina LOPA ,
Kosarjeva ulica 4, 2000 Maribor

Pokličite nas zdaj:

+386 2 234 25 82

+386 51 640 660

E-naslov: trgovina@lopa.si

 

Poglejte tudi druge …

Verige za žage

Verige za žage

Verige za žage Katera veriga je ta prava za vašo žago? Vsak, ki je kadar koli uporabljal verižno žago ve, da je veriga...

read more

Zakaj izbrati trgovino LOPA?

Strankam nudimo podporo pri načrtovanju in izvajanju projektov na vrtu, zelenici ali drugje na terenu. Velika zaloga in strokovno svetovanje.

Odpri pogovor
💬 Potrebujete pomoč?
Pozdravljeni 👋
Potrebujete pomoč? Pišite nam.