*Pred nakupom robotske kosilnice in namakalnega sistema nudimo brezplačen ogled!

Zalivalni in namakalni sistemi

montažo in izvedbo nudi trgovina LOPA Maribor.

051 640 660

02 234 25 82

trgovina@lopa.si

Pametna in preudarna uporaba vode v bivalnih prostorih in zunaj njih je zelo pomembna. Na vrtu ali zelenici lahko za zalivanje vrtnin, trave in ostalih rastlin uporabljate pametne sisteme, ki jih vam ponuja Trgovina Lopa. Pred vsako montažo je treba poznati svoj vrt na način, kaj in kako boste zalivali. Potrebno je narediti načrt z aplikacijo myGarden. Uporabniku zelo prijazna spletna aplikacija omogoča, da si lahko vsak izriše svoj vrt. Izris si lahko enostavno prenesete in nam ga pokažete. Skupaj z vami bomo pripravil načrt izvedbe in montaže sistema.

Pravilno zalivanje je ključnega pomena za ohranjanje zelenih ter zdravih rastlin in trate. Trgovina lopa ponuja vse, kar potrebujete za učinkovito zalivanje vrta.

Vaš VRT je prvi pokazatelj za vse obiskovalce, koliko vam pomeni narava in urejena okolica. Z ustrezno rešitvijo zalivalnega sistema vašega vrta boste rešili vsa vprašajna.

NAKUP

BALKON IN TERASA je osebni prostor, ki lastniku nudi sprostitev in veselje. Zdrave rastline in meglice za hlajenje pripomorejo k boljšemu počutju vsakega, ki se na urejeni terasi ali vrtu vzame nekaj trenutkov.

NAKUP

DOPUST je čas, ko si privoščimo nekaj dni ali tednov od doma. Takrat ne smemo pozabiti na rastline na tarasah in balkonih. Poskrbite, da bodo vas bodo rastline pričakale zdrave dobro negovane.

NAKUP

01892-20-L-010

Sprinkler-system

Nevsiljivi ugrezni zalivalniki, nameščeni pod zemljo, zalivajo zelenico in druga območja vašega vrta. Ko svoje delo opravijo, ponovno izginejo nazaj v zemljo.

Sprinkler sistem je moč enostavno upravljati. S pomočjo aplikacije – načrtovalca zalivalnega sistema myGarden si vsak uporabnik zelo enostavno izriše svoj vrt, zelenico ali prostor, ki ga želi zalivati.

Zelo pomemben podatek za vse, ki načrtujete zalivalni sistem. Pomembno je imeti zadosten pritok vode. Posodo ali vrč 10 Litrov morate napolniti v 20 sekundah. Zgornja (meja minimuma je 30 sekund). Če ne dosežete tega, je potrebno kontaktirati vašega dobavitelja vode.

Za montažo zalivalnega sistema vam lahko pomagamo v trgovini Lopa. Za lažjo predstavo si izrišite zemljevid, pripravite si dolžine mej, saj le tako bomo lahko preračunali koliko cevi in kakšne pršilnike bomo morali montirati. Za vse informacije smo vam na voljo na trgovina@lopa.si.

Najnovejša tehnologija Gardena smart system vam omogoča pametno zalivanje in urejanje vaše okolice

tudi s Husqvarna Automower serije X:

Najbolj uporabljeni produkti:

Ugrezni turbinski zalivalnik T 100

Ugrezni turbinski zalivalnik T 200

Ugrezni turbinski zalivalnik T 380

Ugrezni pravokotni zalivalnik OS 140

Poglejte tudi druge …

Verige za žage

Verige za žage

Verige za žage Katera veriga je ta prava za vašo žago? Vsak, ki je kadar koli uporabljal verižno žago ve, da je veriga...

read more

Zakaj izbrati trgovino LOPA?

Strankam nudimo podporo pri načrtovanju in izvajanju projektov na vrtu, zelenici ali drugje na terenu. Velika zaloga in strokovno svetovanje.

Odpri pogovor
💬 Potrebujete pomoč?
Pozdravljeni 👋
Potrebujete pomoč? Pišite nam.