*Pred nakupom robotske kosilnice in namakalnega sistema nudimo brezplačen ogled!

Zalivanje rastlin na balkonu

Gardena je podjetje, katerega poznajo po celotnem svetu. Je sinonim za kvaliteto in uporabo. Gardena zajema različne produkte, kot so, zalivalnik, pršilka, škarje za drevje, šarje za veje, obrezovalnik vej, sekira, namaklni sistem, cevi za vodo, nastavki za cevi, kosilnica baterijska in kosilnica električna, silkarica baterijska in električna, robotka kosilnica in še veliko več.

Zakaj izbrati znamko Gardena? Ker je kvalitetna, uporabna in ker je servis in rezervni deli zagotovljeni. V trgovini Lopa smo pooblaščeni serviser Gardena. Nam se zaupajo vsi trgovci v Sloveniji in vedno več kupcev.

V naši trgovini lahko izbirate Gardena produkte za zalivanje, nego trate, izdelke za nego dreves in grmovnic, opremo za zemljo in tla, robotske kosilnice, priključke za cevi, voziček za cev, nosilec za cev, zalivalnik, zalivalni računalnik, micro-drip sistem, cevi, brizgalke, črpalka Gardena in ostale pripomočke.

Gardena ima zelo dobro razdelano zalivanje za manjše vrtove, zalivanje za balkone, počitniško zalivanje, računalnike za zalivanje in vse potrebne priključke.

Zalivanje rastlin in rož doma

En najbolj iskanih produktov Gardena je AquaBloom set. Za ta set ne potrebujete elektrike. Potrebujete le vodo in rastline za zalivanje. Enostavna instalacija omogoča uporabniku, da so rastline preskrbljene z vodo in da zalivanje ročno rastlin ni več potrebno. Osnovna enota vsebuje šrpalko, krmilno enoto in sončne celice. Samopolnilne baterije so priložene.

Samodejno zalivanje vam omogoča, da lahko brez skrbi oddidete na dopust in pustite rastline da jih zaliva zalivalni sistem Gardena.

Gardena vam nudi avtomatsko zalivanje za zunanje in notranje rastline. Če ne veste koliko vode je potrebno za zalivanje katere rastlin, ste lahko ob uporabi počitniškega zalivanja 1265-20 brez skrbi. Komplet vsebuje transformator, črpalko, 3 kapljalne razdelilnike z izhodi, cevi in kapalnike.

Če se še niste odločili, kateri sistem bi uporabljali se oglasite pri nas na Kosarjeva ulica 4 v Mariboru. Ob veliki zalogi Gardena izdelkov vam bomo svetovali kateri produkt je primeren za vas. Pri nas boste deležni individualne obravnave in svetovanja.

Trgovina Lopa je pooblaščeni prodajalec in serviser za zalivalne sisteme in produkte Gardena v Sloveniji.

Poglejte tudi druge …

Verige za žage

Verige za žage

Verige za žage Katera veriga je ta prava za vašo žago? Vsak, ki je kadar koli uporabljal verižno žago ve, da je veriga...

read more

Zakaj izbrati trgovino LOPA?

Strankam nudimo podporo pri načrtovanju in izvajanju projektov na vrtu, zelenici ali drugje na terenu. Velika zaloga in strokovno svetovanje.

Odpri pogovor
💬 Potrebujete pomoč?
Pozdravljeni 👋
Potrebujete pomoč? Pišite nam.