Power+ 50cm kosilnica s kovinskim ohišjem KIT

669,78  z DDV

Cena velja samo za spletni nakup

Občutno tišja kot bencinska kosilnica, z veliko manjšim stroškom vzdrževanja in nič izpusti med uporabo – 50cm EGO Power+ kosilnica je opremljena s kovinskim ohišjem in velikim rezilom.

Pridobite neobvezujočo ponudbo

Power+ 50cm kosilnica s kovinskim ohišjem KIT

*Z oddajo podatkov se strinjate, da se podatki obdelujejo v namen priprave ponudbe in pošiljanja e-novic s strani Pggh d.o.o., Trgovina Lopa.

Potrebujete servis stroja? Pišite nam na trgovina@lopa.si.

Občutno tišja kot bencinska kosilnica, z veliko manjšim stroškom vzdrževanja in nič izpusti med uporabo - 50cm EGO Power+ kosilnica je opremljena s kovinskim ohišjem in velikim rezilom. To vam omogoča hitrejšo in enostavnejšo košnjo vaše zelenice. Kar je še posebej impresivno je to, da vam kosilnica ponudi 40minut čiste košnje z enim samim polnjenjem. Avtomatska spremenljiva hitrost košnje pa vam omogoča večjo vzdržljivost baterije, brez da bi s tem žrtovali zmogljivost. 3 v 1 funkcionalnost omogoča izmet v koš, mulčenje ali stranski izmet. LED luči vam omogočajo košnjo tudi v temnejših pogojih in ko končate jo preprosto "prepognete" in pospravite. Kosilnica je že opremljena s 5.0AH baterijo in hitrim polnilcem.

Dodatne informacije

Teža0,04 kg
Dimenzije18,9 × 11,6 × 14,5 cm
Tip stroja

Baterijski

Proizvajalec

Zmogljivost

< 1000 m2