Zalivalnik Aqua S

24,49  z DDV

Cena velja samo za spletni nakup

GARDENA Pravokotni zalivalnik Aqua S poskrbi za enakomerno in natančno zalivanje trate ter rastlin, brez zastajanja vode in luž.

EAN: 4078500047999 Šifra: 18700-20 Kategorije: , , , Oznaki: ,

Potrebujete servis stroja? Pišite nam na trgovina@lopa.si.

Natančno, enakomerno zalivanje manjših travnih površin

GARDENA Pravokotni zalivalnik Aqua S poskrbi za enakomerno in natančno zalivanje trate ter rastlin, brez zastajanja vode in luž. Aqua S je zasnovan za površine od 90 do 220 m², namesti se hitro. Uživajte v vsakem centimetru poletja. Postavite ga na trato in z drsnikom nastavite domet med 7 in 17 metrov. Širina dometa Aqua S je do 13 metrov. Priključite cev, odprete vodo in prične zanesljivo zalivati vaše rastline. Zalivalnik je odličen za rastline, vam pa prihrani čas za druga opravila. Trpežen material s kovinskimi komponentami zagotavlja, da zalivalnik ostane trdno na tleh. Aqua S je zaščiten pred zmrzaljo in UV sevanjem, po uporabi ga ni potrebno odstraniti s trate.
Čiščenje zalivalnika Aqua S je enostavno - odvijete priključek za vodo z vgrajenim kovinskim filtrom in ga sperete pod tekočo vodo. Priložena igla, nameščena v pokrovčku zagotovi hitro čiščenje vodnega kamna iz šob. 5 letna garancija in žig Made in Germany, poudarjata vrhunsko kakovost.

Tehnične specifikacije
Št. izdelka18700-20
EAN koda:4078500047999
Specifikacije
Gardena garancija5 leta garancije

Dodatne informacije

Teža2 kg
Proizvajalec