Pravokotni zalivalnik AquaZoom compact

41,69  z DDV

Cena velja samo za spletni nakup

GARDENA Pravokotni zalivalnik AquaZoom compact, za zalivanje zelenjavnih in cvetličnih gred, prihrani čas in napor. Enakomerno zalivanje zelenjave in drugih rastlin, za zdrave ter bleščeče rastline. Natančne zalivalne šobe preprečujejo nastanek luž.

5 na zalogi (se lahko naroči)

EAN: 4078500048057 Šifra: 18708-20 Kategorije: , , , Oznaki: ,

Potrebujete servis stroja? Pišite nam na trgovina@lopa.si.

Natančno, prilagodljivo in enakomerno zalivanje zelenjavnih ter cvetličnih gred

GARDENA Pravokotni zalivalnik AquaZoom compact, za zalivanje zelenjavnih in cvetličnih gred, prihrani čas in napor. Enakomerno zalivanje zelenjave in drugih rastlin, za zdrave ter bleščeče rastline. Natančne zalivalne šobe preprečujejo nastanek luž. Uživajte v vsakem centimetru poletja. Zalivalnik se postavi na okrogli podstavek, ki zagotavlja trdno in stabilno postavitev na tla. Primerno za postavitev v sredino zelenjavne grede - zalije vse rastline naokrog. AquaZoom compact zaliva površino od 9 do 216 m². Drsnik omogoča brezstopenjsko nastavitev dometa od 3 do 18 m in širine od 3 do 12 m. Uporaba vrhunskih materialov zagotavlja izdelek Made in Germany in 5 let garancije. Zalivalnik GARDENA je odporen na zmrzal in UV sevanje.
Enostavno vzdrževanje in uporaba zalivalnika. Šobe iz mehke umetne mase za enostavno čiščenje. Za odstranjevanje usedlin vodnega kamna, šobe enostavno podrgnete s prstom. Filter, vgrajen v vodni priključek, preprečuje vstop umazanih delcev v zalivalnik. Odstranljiv filter enostavno sperete pod tekočo vodo.
Tehnične specifikacije
Št. izdelka18708-20
EAN koda:4078500048057
Specifikacije
Gardena garancija5 leta garancije

Dodatne informacije

Teža2 kg
Proizvajalec