PW 490

Original price was: 749,00 €.Current price is: 539,90 €. z DDV

Cena velja samo za spletni nakup

Izredno velik in zmogljiv visokotlačni čistilnik z robustnim in uporabnim dizajnom, zasnovan za najzahtevnejša čistilna dela.

Na voljo po naročilu

Pridobite neobvezujočo ponudbo

PW 490

*Z oddajo podatkov se strinjate, da se podatki obdelujejo v namen priprave ponudbe in pošiljanja e-novic s strani Pggh d.o.o., Trgovina Lopa.

Potrebujete servis stroja? Pišite nam na trgovina@lopa.si.

Šifra: 970 46 84-01 Kategorija: Oznake: , , , , , , , ,

Izredno velik in zmogljiv visokotlačni čistilnik z robustnim in uporabnim dizajnom, zasnovan za najzahtevnejša čistilna dela. Bati s keramično prevleko zagotavljajo odlično vzdržljivost. Reguliranje tlaka omogoča optimalno nastavitev in nižjo porabo vode. Čistilnik je opremljen z notranjim rezervoarjem za čistilno sredstvo z regulacijo na prednjem delu stroja. Medeninansta glava črpalke zagotavlja izjemno zmogljivost na dolgi rok. Visokotlačna cev s kovinskim tkanjem je priložena. Vklop stikala je odlično prilagojen prstom, kar pomeni manj napora in več udobja pri delu. Indukcisjki motor zagotavlja zanesljivo delovanje med tem ko aluminijasti ročaj olajša transport. Hitra spojka za hitro menjavo priključkov, velika in robustna kolesa za boljši oprijem in dolga razpršilna cev so dodatne prednosti pri uporabi tega modela. Razpršilna cev, zasukljiva v dve smeri, s hitro spojko za gibljivo cev, šobe in dodatke. Shranjevanje dodatkov in priključnega kabla na čistilniku ter boben za učinkovito delo. Dve šobi in pršilnik za peno so priloženi.

Dimenzije

Neto teža izdelka 28400 g

Velikost izdelka, D × Š × V 350 × 390 × 810 cm

Oprema

Dolžina cevi 15 m

Velikost posode 2.0 l

Motor

Napetost 230 V

Frekvenca 50 Hz

Faze 1

Moč 3300 W

Nazivni tok 14.5 A

Zvok in hrup

Moč zvoka, zajamčenaLWA 94 dB(A)

Tehnične specifikacije

Maks. tlak 190 bar

Delovni tlak Max 150 bar

Pretok 570-650 l/h

Maksimalna temperatura vhodne vode 60 °C

Največja samosesalna višina 1 m

Dolžina vrvice 5 m

Tresljaji

Vibracija (ah) Vibration max ah 2.5 m/s²

Dodatne informacije

Teža12 kg
Proizvajalec

Tip stroja

Električni