Rider kosilnice

Z Rider kosilnicami Husqvarna lahko dosežete še tako nedostopna mesta, zato lahko kosite na ozkih površinah, na strmih pobočjih in na vseh vrstah terena. Odkrili boste, da to sploh še ni vse. Naše kosilnice so še zlasti zasnovane, da nudijo različne rešitve za različne potrebe. Z izbiro različnih načinov košnje in priključkov za praktično vsa ...

Z Rider kosilnicami Husqvarna lahko dosežete še tako nedostopna mesta, zato lahko kosite na ozkih površinah, na strmih pobočjih in na vseh vrstah terena. Odkrili boste, da to sploh še ni vse. Naše kosilnice so še zlasti zasnovane, da nudijo različne rešitve za različne potrebe. Z izbiro različnih načinov košnje in priključkov za praktično vsa opravila, od košnje do čiščenja snega, postanejo zares zmogljivi stroji.

IZVRSTNA OKRETNOST: Krmiljenje na zadnji premi zagotavlja prvovrstno okretnost in olajša košnjo okoli ovir, kot so drevesa, grmovja in cvetlične grede.

DOSTOPNOST: Spredaj nameščena kosilna enota daje odličen pregled nad delovno površino, zato lahko enostavno kosite na robovih, v vogalih in pod grmovjem in klopmi.

OPTIMALNI DELOVNI POLOŽAJ UPORABNIKA: Varnost, stabilnost in dober oprijem tako na ravnini kot pobočjih. Nizko težišče Rider sedežnih kosilnic omogoča izvrstno vlečno silo in udobje pri uporabi.

SKRB ZA ZDRAVO TRATO: Naše Combi kosilne enote se odlikujejo s prvovrstno tehnologijo mulčenja BioClip®, ki seseklja travo na koščke, ki razpadejo in služijo kot naravno gnojilo, kar zagotavlja bujno, zeleno in zdravo trato.

UŽITEK V VOŽNJI: Vožnja Husqvarninih Rider sedežnih kosilnic je enostavna in zabavna, za kar poskrbijo natančen volan, s pedali krmiljeni hidrostatični menjalnik in intuitivni elementi za upravljanje.

UPORABA PREKO CELEGA LETA: Zaradi široke palete priključkov so Husqvarnine Rider sedežne kosilnice uporabne vso leto.

VELIKE TRAVNATE POVRŠINE ALI MAJHNI KOMPLEKSNI VRTOVI: Med širinami košnje od 85 cm do 122 cm boste zagotovo našli Husqvarna Rider sedežno kosilnico, ki bo kar najbolje ustrezala vašim potrebam in pogojem vašega vrta, ne glede na to, ali je ta velik in širok ali ozek in kompleksen. Zaradi svoje odlične okretnosti in izvrstne dostopnosti, ki jo zagotavljajo spredaj nameščene kosilne enote, so te sedežne kosilnice v svojem razredu nekaj posebnega. Če živite v naselju, lahko razveselite sosede z nakupom zelo tihe akumulatorske Rider kosilnice.

SERVISNA KNJIŽICA PRILOŽENA: Servisna knjižica je pomemben dokument, ki potrjuje, da ste servisirali Rider kosilnico pri pooblaščenem prodajalcu Husqvarna v skladu s predpisanim servisnim načrtom. V njej so opisane tudi kontrole, ki jih lahko opravite sami, s čimer zagotovite varno in zanesljivo uporabo


Več
21 izdelkov.
na stran
Prikazujem 1 - 6 od 21 izdelkov
Prikazujem 1 - 6 od 21 izdelkov

Rider kosilnice

Akcije