Segway i108E Navimow Robotska kosilnica

1.499,00  z DDV

Cena velja samo za spletni nakup

Nova generacija robotskih kosilnic, ki delujejo BREZ polaganja žic. Segway Navimow i108E zmogljivost do 800 kvadratov.

Pridobite neobvezujočo ponudbo brez montaže

Segway i108E Navimow Robotska kosilnica

*Z oddajo podatkov se strinjate, da se podatki obdelujejo v namen priprave ponudbe in pošiljanja e-novic s strani Pggh d.o.o., Trgovina Lopa.

Nova generacija robotskih kosilnic, ki delujejo BREZ polaganja žic. Segway Navimow i108E zmogljivost do 800 kvadratov.

INTELIGENTNA, ZANESLJIVA, TIHA

Upravljanje z aplikacijo Pametna robotska kosilnica za neomejeno svobodo Poslovite se od naporne košnje trate in uživajte v popolno urejenem vrtu z robotsko kosilnico Segway Navimow i108E.

Revolucionarna satelitska navigacija Pozabite na mejne žice! Navimow i108E natančno navigira prek GNSS (GPS, Galileo, Beidou, GLONASS) in kamere VisionFence ter učinkovito kosi vašo trato po stezah..

Natančna Kamera VisionFence za natančno vzdrževanje robov in zaznavanje ovir

Brez polaganja kablov(ALI ŽIC?) Zahvaljujoč povsem novi funkciji Assist Mapping*, ki jo podpira umetna inteligenca, lahko naprava Navimow med kartiranjem prepozna robove vaše trate, samostojno navigira in samodejno ustvari zemljevid celotnega območja košnje. Tako preprosto je to.

Učinkovita košnja trate Zmogljivi robot brez težav pokosi površine do 800 m² in obvladuje naklone do 35 %. S širino košnje 18 cm in petimi izbirnimi višinami košnje (20-60 mm) zagotavlja natančno in enakomerno košnjo.

Senzor za dež in zmrzal Ko dežuje ali zmrzuje, robotska kosilnica zaradi inteligentne zaščite pred dežjem in zmrzaljo samodejno prepozna, ali je travo mogoče kositi ali ne. Tako tiha Izjemno sodoben zmogljiv brezkrtačni motor v kombinaciji Električni motor deluje tiho in brez emisij. Zahvaljujoč certifikatu IPX5 robot kosi tudi v rahlem dežju. Navimow i108E se samodejno vrne na polnilno postajo, ko je baterija prazna.

Segway Navimow i108E je popolna robotska kosilnica za vse, ki cenijo največjo natančnost, pametne funkcije in priročno upravljanje.

Dodatne informacije

Teža12 kg
Tip stroja

Baterijski

Proizvajalec

Zmogljivost

800m2

NOVO!