Servis strojev

Servis obratuje med delovniki med 8. in 16. uro. Stroje prevzamemo v servis v trgovini Lopa. Smo pooblaščen serviser za znamke Husqvarna, Gardena, Honda, Toro, Mcculoch, Partner, EGO in BillyGoat.

Stroj lahko pripeljete v servis med 8:00 in 16:00 med delovniki in med 8:00 in 13:00 ob sobotah. Če stroja ne morete pripeljati sami na servis, lahko uredimo dvig in dostavo stroja na vašem naslovu.

Kako rezervirati servis? Enostavno s klikom preko WhatsApp ali na trgovina@lopa.si. Sporočite nam vaše podatke in podatke o stroju. Ne pozabite dopisati vašo telefonsko številko.

Nudimo vam servis za:

Trgovina Lopa, je pooblaščen serviser za stroje in opremo:

Motorne žage, kosilnice, traktorske kosilnice, rider kosilnice, kose, snežne freze, škarje za živo mejo, pihalnike in druge stroje spodaj navedenih znamk.

Akomulatorkse žage, kosilnice, kose, škarje za živo mejo, pihalnike in druge stroje spodaj navedenih znamk.

 

2560px WhatsApp logo.svg

Enostavno rezervirajte prevzem za servis preko WhatsApp

Mcculloch logo
jonsered logo
flymo logo
poulan logo
gardol logo
Gardena logo bright 1
Husqvarna logo
TORO logotip
honda logo logotype png 14
Ego stroji logo

 

Zraven znamk kocerna Husqvarna, kot so Gardena, Poulan, Jonsered, Mcculloch, Partner, Flymo in Gardol smo pooblaščen serviser za Honda, Toro in BillyGoat stroje.

Servisiramo kosilnice, vrtne traktorje, rider kosilnice, pihalnike listja, sesalnike listja in ostalo opremo spodaj navedenih znamk.

Nudimo tudi storitve brušenja verig za vse vrste verižnih žag (akomulatroske žage, električne žage in motorke). Prav tako nudimo veliko izbiro rezervnih delov in opreme za znamke, za katere smo pooblaščen serviser.

Za vač informacij smo vam na voljo na

trgovina@lopa.si ali na 051 640 660