Visokotlačni čistilniki

Čiščenje vozila je najboljše opraviti doma z visokotlačnim čistilnikom.

V trgovini Lopa najdete največjo izbiro in zalogo visokotlačnih čistilnikov Husqvarna v Sloveniji. Visokotlačni čistilniki ponujajo kakovostno in intuitivno delovanje, ki ga pričakujete od znamke Husqvarna.

Z njimi pa ne boste očistili samo vozila, pač pa tudi vse sorte zunanjih površin – od kamna, ploščic, betona, asfalta, stekla ali umetnih mas. Prilagodljiva moč visokotlačnega pranja naših visokotlačnih čistilcev znamke Husqvarna bo poskrbela za pravo moč čiščenja takrat ko jo potrbujete. Nudimo široko vrsto modelov, lahko pa se odločite tudi za visokotlačni čistilec PW460 s posebnim darilom – talno šobo in šamponom za kamen in les.

Visokotlačni čistilniki Husqvarna – najbolj zanesljivi in uporabni pri čiščenju

Vsak model je optimiziran za maksimalno učinkovitost čiščenja in je zasnovan za odlično uporabniško izkušnjo. Pametne funkcije vrtenja, hitre povezave, trpežne kovinske črpalke, kolesa z dobrim oprijemom in daljše cevi so nekatere od številnih funkcij, ki vam pomagajo doseči popoln rezultat. Visokotlačni čistilniki vam ponujajo popolno kvaliteto in intuitivno delovanje, kot ju pričakujete od znamke Husqvarna. Osvežite in očistite svoja vozila, vrt, zidove, kamnite nastavitve ali teraso – visokotlačni čistilniki Husqvarna so pripravljeni za delo na katerikoli zunanji površini kjer se zbirata prah in umazanija. Vsi visokotlačni čistilniki Husqvarna so bili zasnovani za maksimalno zmogljivost čiščenja in visoko vzdržljivost.

Naj vaš visokotlačni čistilnik ne ovira dela

Izkušnje uporabnikov so bile skrbno in namensko zasnovane, z različno dolgimi dolžinami cevi, hitrimi povezavami in funkcijami, ki preprečujejo zapletanje cevi. Zagotovite si večjo vsestranskost in večjo moč čiščenje tako, da izberete nekaj izmed številnih odličnih dodatkov, ki so na voljo za vaš visokotlačni čistilnik Husqvarna. Najbolj naravno čistilno sredstvo ima neprekosljivo moč – nekaj kar boste odkrili z novimi visokotlačnimi čistilniki Husqvarna. Zmogljivost čiščenja z vodo je težko premagljiva, ko je le ta združena s svetovno vodilno tehnologijo in inženiringom. Ker je na mnogih področjih omejen dostop vode, je zagotovo ne želite porabljati po nepotrebnem. Visokotlačni čistilniki Husqvarna dejansko porabijo do 80% manj vode kot bi je porabili pri čiščenju s klasično vrtno cevjo. Zagotovljena kvaliteta Husqvarna visokotlačnih čistilnikov vam omogoča, da jih boste uporabljali kjer koli se boste, tudi na dopustu na vašem čolnu ali kamp prikolici.

Cene

Znižani izdelki

Proizvajalec

Tip stroja