Vrtni Traktorji

Ko košnja postane rutina

Vrtni traktor vam olajša delo na večjih zelenih površinah, ko zelenica postane preveč zahtevna, je potrebno začeti uporabljati vrtni traktor. V Lopa ponudbi lahko najdete vrtni traktor znamk Husqvarna, Honda, Toro, McCulloch in druge.

Vrtni traktorji za učinkovito košnjo in izredno okretnost

Vrtni traktorji se med samimi znamkami in modeli zelo razlikujejo. Na vrtnih traktorjih Husqvarna se smer in hitrost vožnje upravlja s pedali lahko imate obe roki vedno na volanu.

S tem se izboljšata udobje in nadzor kar pa pomeni večjo varnost pri delu. Prav tako ni pomembno kakšno travo nameravate kositi. Učinkovita in fleksibilna košnja z vrtnim traktorjem Izbirate lahko med različnimi načini košnje – košnja s pobiranjem, mulčenjem (BioClip) ali izmetom – s katerimi imate vedno zagotovljene dobre rezultate. Prav tako tudi drevesa in grmovje niso nobena težava.

Lastnosti vrtnih traktorjev

Zahvaljujoč edinstvenemu sistemu krmiljenja lahko enostavno obkosite raznovrstne ovire. Rezultat je manj nepokošenih površin, učinkovita košnja in izredna okretnost. Upravljanje traktorja Husqvarna je najbolj varno izmed vseh traktorjev na tržišču. Vzdrževanje vrtnega traktorja Husqvarna je zelo enostavno. Rezila se hitro odstranijo in zamenjajo brez orodja. To pomeni hiter servis rezil – ostra rezila pomenijo zdravo trato. Ojačana in prašno lakirana kosišča zagotavljajo večjo trpežnost in odpornost proti koroziji.

Čiščenje vrtnega traktorja po sami košnji nam ne sme predstavljati napora, zato so vso vrtni traktorji zasnovani prav v ta namen. Vrtni traktor omogoča več kot samo košnjo – vrtni traktor vam omogoča, da nanj priključite različne dodatke. V zimskem času lahko priključite plužno desko (plug) ali frezo. Čez poletje lahko uporabljate krtačo za čiščenje cest ali parkirišč. V jesenskem času je vrtni traktor najbolj primeren za čiščenje jesenskega listja. Vrtni traktor lahko poganja eno ali dvo-valjni motor.

Traktorji z eno-valjnim motorjem so primernejši za lažje in manjše zelenice. Vrtni traktor z dvo-valjnim motorjem pa je primeren za zahtevne vrtove in opravila čez celo leto. Zelo je pomembno, da se vrtni traktor redno servisira v trgovini Lopa, kar pripomore k dolgi življenjski dobi stroja.

Z rednim servisiranjem zmanjšamo nepotrebne stroške, ki bi nastali zaradi zamašenih filtrov in poškodovanih jermenov.

Cene

Znižani izdelki

Proizvajalec

Tip stroja

Prikaz vseh 37 rezultatov