Vrtni Traktorji

Vrtni traktor vam olajša delo na večjih zelenih površinah

Ko zelenica postane preveč zahtevna, je potrebno začeti uporabljati vrtni traktor. V Lopa ponudbi lahko najdete vrtni traktor znamk Husqvarna, Honda, Toro, McCulloch in druge. Vrtni traktorji se med samimi znamkami in modeli zelo razlikujejo. Na vrtnih traktorjih Husqvarna se smer in hit...

Vrtni traktor vam olajša delo na večjih zelenih površinah

Ko zelenica postane preveč zahtevna, je potrebno začeti uporabljati vrtni traktor. V Lopa ponudbi lahko najdete vrtni traktor znamk Husqvarna, Honda, Toro, McCulloch in druge. Vrtni traktorji se med samimi znamkami in modeli zelo razlikujejo. Na vrtnih traktorjih Husqvarna se smer in hitrost vožnje upravlja s pedali lahko imate obe roki vedno na volanu. S tem se izboljšata udobje in nadzor kar pa pomeni večjo varnost pri delu. Prav tako ni pomembno kakšno travo nameravate kositi.

Učinkovita in fleksibilna košnja z vrtnim traktorjem

Izbirate lahko med različnimi načini košnje – košnja s pobiranjem, mulčenjem (BioClip) ali izmetom – s katerimi imate vedno zagotovljene dobre rezultate. Prav tako tudi drevesa in grmovje niso nobena težava. Zahvaljujoč edinstvenemu sistemu krmiljenja lahko enostavno obkosite raznovrstne ovire. Rezultat je manj nepokošenih površin, učinkovita košnja in izredna okretnost.

Upravljanje traktorja Husqvarna je najbolj varno izmed vseh traktorjev na tržišču. Vzdrževanje vrtnega traktorja Husqvarna je zelo enostavno. Rezila se hitro odstranijo in zamenjajo brez orodja. To pomeni hiter servis rezil – ostra rezila pomenijo zdravo trato. Ojačana in prašno lakirana kosišča zagotavljajo večjo trpežnost in odpornost proti koroziji. Tudi čiščenje vrtnega traktorja po sami košnji nam ne sme predstavljati napora, zato so vso vrtni traktorji zasnovani prav v ta namen.

Vrtni traktor omogoča več kot samo košnjo

Vrtni traktor vam omogoča, da nanj priključite različne dodatke. V zimskem času lahko priključite plužno desko (plug) ali frezo. Če poletje lahko uporabljate krtačo za čiščenje cest ali parkirišč. V jesenskem času je vrtni traktor najbolj primeren za čiščenje jesenskega listja. Vrtni traktor lahko poganja eno ali dvo valjni motor.

Traktorji z enovaljnim motorjem so primernejši za lažje in manjše zelenice. Vrtni traktor z dvo valjnim motorjem pa je primeren za zahtevne vrtove in opravila čez celo leto. Zelo je pomembno, da se vrtni traktor redno servisira v trgovini Lopa, kar pripomore k dolgi življenjski dobi stroja. Z rednim servisiranjem zmanjšamo nepotrebne stroške, ki bi nastali zaradi zamašenih filtrov in poškodovanih jermenov.

Več
37 izdelkov.
na stran
Prikazujem 1 - 6 od 37 izdelkov
Prikazujem 1 - 6 od 37 izdelkov

Vrtni Traktorji

Akcije