AM 450X NERA

5.099,00  z DDV

Cena velja samo za spletni nakup

Napredna košnja za kompleksne in velike trate do 5000 m²
Robotska kosilnica, ki zagotavlja popolno košnjo 24 ur na dan, 7 dni v tednu na površinah do 5000 m². Od inteligentnega izogibanja objektom do zanesljivega delovanja – v dežju ali soncu – z manj sledenja in gladkim delovanjem z lahkoto obide vsak kotiček.

Pridobite neobvezujočo ponudbo brez montaže

AM 450X NERA

*Z oddajo podatkov se strinjate, da se podatki obdelujejo v namen priprave ponudbe in pošiljanja e-novic s strani Pggh d.o.o., Trgovina Lopa.

Šifra: 970 53 53-12 Kategorija: Oznaki: ,

Napredna košnja za kompleksne in velike trate do 5000 m²
Robotska kosilnica, ki zagotavlja popolno košnjo 24 ur na dan, 7 dni v tednu na površinah do 5000 m². Od inteligentnega izogibanja objektom do zanesljivega delovanja - v dežju ali soncu - z manj sledenja in gladkim delovanjem z lahkoto obide vsak kotiček. Tudi čiščenje je preprosto s pomočjo cevi. Ustvarite več delovnih območij z edinstvenimi nastavitvami in začasnimi območji prepovedi delovanja s pametnega telefona za prilagojeno upravljanje območij s funkcijo Automower® Zone Control. Natančno košnjo lahko dosežete tudi z virtualnimi mejami brez žice s pomočjo aplikacije Automower® Connect in Husqvarna EPOS™ Plug-in seta, ki je na voljo kot dodatna oprema.