Nahrbtne kose

Velika moč in učinkovitost

Če ste lastnik velike posesti potem je za vas najbolj primerna nahrbtna kosilnica. Nahrbtna kosilnica vam omogoča, da imate vso težo motorja na svojem hrbtu.

S tem boste razbremenili vaše roke in boste veliko lažje opravljali košnjo. Nahrbtne kosilnice so primerne tudi za komunalne službe. Njihova vzdržljivost in zanesljivost sta nujno potrebni za brezhibno delovanje tudi v ekstremnih pogojih. Nahrbtne kosilnice, ki vam jih ponujamo v trgovini Lopa lahko kupite z gotovino, ali na obroke, ali pa tudi uporabite poslovni najem. V kolikor boste izbrali baterijsko nahrbtno koso, boste imeli baterijo na hrbtu. baterija vam bo omogočala delo čez celi dan. Prav tako motorna nahrbtna kosilnica, je v urejanju okolice nepogrešljiva.

Nahrbtne kosilnice razvite posebej za zahtevne terene

Nahrbtna motorna kosa razvita posebej za košnjo trdožive trave in olesenelega grmičevja na težavnih terenih. X-Torq® zagotavlja surovo moč ob majhni porabi goriva. Edinstven oprtnik je oblikovan za dinamično delo ob minimalnem naporu. X-Torq® motor nahrbtne kosilnice ima v primerjavi s klasičnim 2-taktnega motorjem za 75% manj nevarnih izpušnih emisij, izkoristek bencina je pa za 20% večji. Nahrbtniki so izdelani iz materiala, ki vam omogoča, da bo koža pod naramnicami dihala in bo čim manj obremenjena. Zelo je pomembno, da se nahrbtna kosilnica redno servisira v trgovini Lopa, kar pripomore k dolgi življenjski dobi stroja. Z rednim servisiranjem zmanjšamo nepotrebne stroške, ki bi nastali zaradi zamašenih filtrov in poškodovanih membran.

Cene

Znižani izdelki

Proizvajalec

Tip stroja

Prikaz vseh 3 rezultatov