Robotske kosilnice

Košnja trave je lahko zelo zahtevna in obremenjujoča.

Zakaj košnje ne bi prepustili nekomu, ki je ustvarjen za to. Robotska kosilnica je narejena z namenom, da vam olajša življenje in vam omogoči več prostega časa.

Husqvarna Automower® je vaš pameten in zanesljiv partner na vrtu vodilnega svetovnega proizvajalca robotskih kosilnic.

Noč in dan, v dežju ali v soncu tiho kosi vašo travo in vam zagotavlja popolno pokošeno trato vsak dan, da se lahko vi posvetite drugim opravilom.

Robustna in zanesljiva, robotska kosilnica Husqvarna Automower® premaguje zahtevne površine s popolnimi rezultati košnje. Enostavno navigira preko kompleksnih površin, premaguje ozke prehode, kljub dežju, in obvladuje naklone ter zagotavlja zmeraj perfektno pokošeno trato – z najmanjšo interakcijo. Presenečeni boste kako hitro boste pozabili na svojo kosilnico Husqvarna Automower®. Komaj jo boste opazili, ko se bo vozila po vašem vrtu ter hitro, tiho in učinkovito opravljala svoje delo. Brez hrupa, brez emisij – samo zavidanja vredna trata.

Robotska kosilnica kosi vašo trato med tem, ko vi počivate. Dela ponoči in v dežju, rezultati košnje pa so popolni – tudi na zahtevnih kompleksnih površinah. Odkrijte boljši način do lepše trate. Husqvarna robotska kosilnica je opremljena z lastnostmi, ki vam omogočajo, da svoj vrt dvignete na višjo raven. Po košnji pušča kratke koščke trave, ki jih niti ne boste opazili, tako da ni potrebe po pobiranju trave. Hkrati pa ti drobni ostanki poskrbijo za naravno gnojenje vaše zelenice.

Automower® robotska kosilnica je vodena s pomočjo mejnih kablov okrog vašega vrta. Znotraj tega območja kosi po naključno izbranem vzorcu, tako da na trati ne pušča nobenih sledi koles. Električna nastavitev višine košnje (pri izbranih modelih) omogoča izbiro višine trave za celotno zelenico – ročno ali električno. Automower® enostavno poskrbi za velike in kompleksne površine z različnimi ovirami. Z lahkoto premaguje tudi naklone celo do 45% (24°). Najnovejša različica robotske kosilnice AWD pa lahko premaga naklon 70%. V trgovini Lopa vam vsako leto nudimo zimsko spanje za vašo robotsko kosilnico. Takrat jo pregledamo in naredimo servis. Začnite novo sezono s pripravljeno robotsko kosilnico.

Z UPORABO ROBOTSKE KOSILNICE HUSQVARNA Automower® IZBOLJŠATE KVALITETO VAŠE TRATE

Robotska kosilnica Husqvarna Automower® iz prodajnega programa Lopa uporablja kot britev ostra rezila, ki nežno odrežejo in sesekljajo vsako bilko, kar pripomore k bujni zeleni trati, česar z običajnimi rezili ni mogoče doseči. Travnata površina se kosi pogosto, tako v mokrem kot tudi v suhem vremenu, koščki trave pa so tako majhni, da zbiranje ni potrebno. Koščki trave predstavljajo naravno gnojilo, zato je trata bujno zelena in brez mahu.

Vremenski časovnik prilagodi trajanje košnje, zato robotska kosilnica Husqvarna Automower® kosi več v obdobju intenzivne rasti trave in manj v sončnem in suhem vremenu. Električna nastavitev višine košnje omogoča nastavitev višine z enostavnim pritiskom na tipko na tipkovnici ali na daljavo s pomočjo aplikacije za pametni telefon Automower® Connect.

Cene

Znižani izdelki

Proizvajalec

Tip stroja

Zmogljivost

Prikaz vseh 53 rezultatov