Motorne verižne žage

Razvoj motornih žag Husqvarna se nikoli ne ustavi, kar velja tudi za naše sodelovanje s profesionalnimi uporabniki naših strojev. Na ta način načrtujemo motorne žage, ki omogočajo daljše delo, proizvajajo manj tresljajev, kar zmanjšuje napor pri delu, in so opremljene z rešitvami, ki skrbijo za visoko raven varnosti. Vsak model se odlikuje po mo...

Razvoj motornih žag Husqvarna se nikoli ne ustavi, kar velja tudi za naše sodelovanje s profesionalnimi uporabniki naših strojev. Na ta način načrtujemo motorne žage, ki omogočajo daljše delo, proizvajajo manj tresljajev, kar zmanjšuje napor pri delu, in so opremljene z rešitvami, ki skrbijo za visoko raven varnosti. Vsak model se odlikuje po moči, zmogljivosti in dovršeni obliki, kar lahko pričakujete le od Husqvarne.

ZANESLJIVA ZASNOVA Za nas ni učinkovito delo z žago samo sinonim za moč. Pri snovanju žag nam je trpežna konstrukcija enako pomembna kot varnost uporabnika, ker želimo, da tako vi kot vaš stroj kar najdlje ostanete v dobri kondiciji.

 

ENOSTAVEN ZAGON Hiter in enostaven zagon je ključnega pomena tako pri bencinskih kot tudi akumulatorskih verižnih žagah, zato smo razvili tehnologijo, ki to omogoča. Vse, kar je treba, je pritisk na gumb ali poteg zaganjalne vrvice.

OPTIMALNA ZMOGLJIVOST Pri bencinskih verižnih žagah sistem AutoTune™ samodejno prilagaja delovanje motorja glede na temperaturo, vrsto goriva, višino, itd. Akumulatorske verižne žage se odlikujejo po učinkovitih motorjih z odličnim razmerjem med močjo in težo.

 

UČINKOVITOST V VSAKEM TRENUTKU Uporabniku prilagojen dizajn ni prijazen samo do njegovega telesa, ampak zagotavlja tudi, da je uporabnik med delom pozoren in učinkovit. Zato se naše žage odlikujejo z rešitvami, ki omogočajo prijetnejše in učinkovitejše delo.

 

SUROVA MOČ Patentirana tehnologija motorjev X-Torq uporablja za splakovanje izpušnih plinov zrak namesto mešanice zraka in goriva. Zaradi tega je poraba goriva manjša, emisije izpušnih plinov pa so nižje v primerjavi z običajnimi 2-taktnimi motorji.

 

MANJ ČIŠČENJ FILTRA Sistem Air injection™ – sistem za centrifugalno čiščenje zraka, ki zmanjšuje obrabo in podaljša intervale med posameznimi čiščenji zračnega filtra. Tako boste lahko delali dlje časa brez čiščenja filtra.

PROFESIONALNE VERIŽNE ŽAGE ZA GOZDARJE IN NEGOVALCE DREVJA Naše profesionalne verižne žage so zasnovane tako, da lahko iz njih iztisnete največ tudi v najtežjih pogojih. Vse žage so izdelane iz skrbno izbranih ter izjemno kakovostnih sestavnih delov, zato so zelo trpežne. Uporabniku prilagojen dizajn zmanjšuje napor, kar omogoča večjo produktivnost dalj časa. Nekateri modeli so idealna izbira za podiranje višjih dreves, medtem ko so drugi primernejši za podiranje običajnih dreves in enostavno kleščenje. Ne glede na to, katero žago izberete, boste vedno dobili visoko zmogljivo žago z impresivno surovo močjo in dobrimi pospeški.

Več
28 izdelkov.
na stran
Prikazujem 1 - 6 od 28 izdelkov
Prikazujem 1 - 6 od 28 izdelkov

Motorne verižne žage

Akcije