Baterijska črpalka za deževnico 2000/2 18V P4A, brez baterije

101,99  z DDV

Cena velja samo za spletni nakup

Prilagodljiva in zmogljiva – baterijska črpalka za deževnico

Pridobite neobvezujočo ponudbo

Baterijska črpalka za deževnico 2000/2 18V P4A, brez baterije

*Z oddajo podatkov se strinjate, da se podatki obdelujejo v namen priprave ponudbe in pošiljanja e-novic s strani Pggh d.o.o., Trgovina Lopa.

Potrebujete servis stroja? Pišite nam na trgovina@lopa.si.

EAN: 4078500054133 Šifra: 14602-55 Kategorije: , ,

Baterijska črpalka za deževnico 2000/2 18V P4A, brez baterije

Prilagodljiva in zmogljiva - baterijska črpalka za deževnico
GARDENA Baterijska črpalka za deževnico 2000/2 18V P4A poskrbi za delo brez moči in prihrani čas za zalivanje, saj vodo črpa brez elektrike, kar naravnost iz zbiralnika. Zalivanje vrta z mehko deževnico prihrani denar in je najboljša možnost za rastline ter okolje. Le kdo si želi prenašati zalivalke? Črpalka se kombinira z GARDENA brizgalko, pršilko ali zalivalnikom, kot je pravokotni zalivalnik AquaZoom. Vaše grmičevje, rože in trata bodo deležni nežnega tuša, ki jim najbolj prija. Aluminijasta teleskopska cev črpalke se prilagodi višini zbiralnika za dež.

Črpalka za deževnico ima kapaciteto 2.000 litrov na uro in največji tlak 2,0 bara. Regulacijski ventil po potrebi prilagodi pretok vode - npr. za kapljično namakanje. Časovno stikalo določi delovanje črpalke in samodejni izklop. Kaj, če se zbiralnik za deževnico izprazni? Funkcija proti suhemu teku črpalko ščiti pred poškodbami delovanja na suho. Integriran predfilter preprečuje vstop umazaniji, lahko se enostavno odstrani in tudi očisti. Ohišje črpalke je robustno in trpežno, kot tudi vsi drugi deli črpalke za deževnico. GARDENA daje na črpalko 5 let garancije ob registraciji nakupa na spletu. Črpalka se uporablja v zbiralnikih za deževnico in je primerna tudi za vse druge črpalne naloge.

Črpalka za deževnico 2000/2 18V P4A je združljiva z vsemi 18V baterijskimi sistemi POWER FOR ALL ALLIANCE. Odvisno od izbrane baterije in načina, lahko čas delovanja izdelka traja do 156 minut.

GARDENA Baterijska črpalka za deževnico 2000/2 18V P4A je brez baterije in polnilca. Združljiva je z vsemi 18V baterijskimi sistemi POWER FOR ALL ALLIANCE.