Baterijska kosilnica PowerMax 30/18V P4A – set

263,99  z DDV

Cena velja samo za spletni nakup

Okretna in prilagodljiva baterijska kosilnica PowerMax 30/18V P4A za popolne rezultate košnje
GARDENA Baterijska kosilnica PowerMax 30/18 V v kompletu P4A Ready-to-Use je okretna in omogoča, da zlahka dosežete in pokosite travnato površino.

Pridobite neobvezujočo ponudbo

Baterijska kosilnica PowerMax 30/18V P4A – set

*Z oddajo podatkov se strinjate, da se podatki obdelujejo v namen priprave ponudbe in pošiljanja e-novic s strani Pggh d.o.o., Trgovina Lopa.

Potrebujete servis stroja? Pišite nam na trgovina@lopa.si.

EAN: 4078500061957 Šifra: 14630-20 Kategorije: , ,

Baterijska kosilnica PowerMax 30/18V P4A - set

Okretna in prilagodljiva baterijska kosilnica PowerMax 30/18V P4A za popolne rezultate košnje
GARDENA Baterijska kosilnica PowerMax 30/18 V v kompletu P4A Ready-to-Use je okretna in omogoča, da zlahka dosežete in pokosite travnato površino. Kompaktna kosilnica pokaže svoje prednosti na majhnih tratah do 150 m². Udoben ročaj in nizka teža kosilnice le 8 kg poskrbita za lahko košnjo in enostaven transport. PowerMax 30/18V je še posebej okreten in doseže tudi težje dostopna mesta na vrtu. Dvojno utrjeno rezilo DuraEdge z natančnim brušenjem in širino 30 cm poskrbi, da je trata pokošena popolno s čudovito enakomernim rezom. Trava se zbira v 25-litrski zbirni košari. Zaradi idealnega položaja zbirne košare se pokošena trava učinkovito zbira in se zaboj popolnoma napolni od zadaj naprej. Vedno izpraznite popolnoma napolnjeno košaro in prihranite čas. Močan motor je brez krtačk. Zagotavlja visoko učinkovitost tudi po pogosti uporabi in zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Ergonomski ročaj omogoča enostavno premikanje kosilnice tudi dlje časa. Baterijsko kosilnico lahko vodite po travniku le z eno roko. Višino krmila lahko preprosto prilagodite svoji višini v največ treh korakih. Pred košnjo lahko z aksialno nastavitvijo višine košnje izberete, kako kratko naj bo trava pokošena. Možno je individualno prilagajanje višine reza v treh položajih med 35 in 65 mm. Stransko vodilo za trato omogoča ,da je trava obrezana tudi ob stenah in robovih. Po košnji trate lahko uporabite praktično zložljivo funkcijo krmila za prostorsko shranjevanje baterijske kosilnice. GARDENA baterijska kosilnica PowerMax 30/18 V P4A je dobavljena kot Ready-To-Use-set, s polnilnikom in zmogljivo baterijo 4,0 Ah 18 V POWER FOR ALL.